Κέιτ Μίντλετον: Η αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της η πριγκίπισσα - απαλό μελαχρινό χρώμα με μελί ανταύγειες (φωτό)

Ήταν πολύ πιο καστανά

Μια αλλαγή στα μαλλιά της έκανε η Κέιτ Μίντλετον, η οποία βρέθηκε χθες έξω από το κάστρο του Windsor, μαζί με τον σύζυγό της πρίγκιπα Ουίλιαμ, τον πρίγκιπα Χάρι και τη  Μέγκαν Μαρκλ,

Στο πρώτο της βασιλικό καθήκον ως πριγκίπισσα της Ουαλίας (ένας τίτλος που κατείχε πριν από εκείνη η αείμνηστη πριγκίπισσα Νταϊάνα) η Κέιτ χαιρέτησε με δακρυσμένα μάτια τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί και σταμάτησε για να δει τα συγκινητικά αφιερώματα και τα λουλούδια που έχουν αφήσει, στη μνήμη της βασίλισσας Ελισάβετ.

Τηρώντας την περίοδο πένθους η πριγκίπισσα και μητέρα τριών παιδιών, φορούσε ένα μακρυμάνικο μαύρο φόρεμα και σουέτ γόβες.

Τα μαλλιά της φάνηκαν παράλληλα πιο ανοιχτά με την Κέιτ να έχει «υιοθετήσει» ένα πιο απαλό μελαχρινό χρώμα με μελί ανταύγειες.



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @delight.fulmoment

Μόλις τον περασμένο μήνα η 40χρονη είχε βρεθεί στους Αγώνες της Κοινοπολιτείας και στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν φαινόταν με πολύ πιο σκούρα καστανά μαλλιά και σοκαλετένιες «λάμψεις».

Ένας θαυμαστής της πριγκίπισσας της Ουαλίας έγραψε, σύμφωνα με το hellomagazine.com, ότι «τα μαλλιά της είναι το 8ο θαύμα του κόσμου. Είναι απλά τόσο υπέροχα», ενώ ένας δεύτερος σχολίασε: «Θέλω να αντιγράψω αυτό το look αυτή τη στιγμή!». 

 «Μου θυμίζει το κούρεμα της πριν/μετά τον γάμο της!» θα γράψει ένας άλλος χρήστης στο διαδίκτυο. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ