Ζώδια - οι ερωτικές προβλέψεις 12-18/9: Το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη θα ανεβάσει τη σεξουαλική διάθεση στα ύψη

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα σύμφωνα με την Σοφία Τσιρωνά;

H εβδομάδα αυτή ξεκινάει χωρίς ιδιαίτερες αναταράξεις, αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι ο Ερμής έχει γυρίσει από τις 09/09/2022 ανάδρομος στο ζώδιο του Ζυγού και δημιουργεί προβλήματα στην επικοινωνία μας με τους άλλους ή καθυστερήσεις στα σχέδια μας.

Στις 16/09/2022 πραγματοποιείται μία από τις πιο έντονες και ερωτικές όψεις, η οποία δεν είναι άλλη από το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη. Η όψη αυτή θα ανεβάσει τη σεξουαλική διάθεση στα ύψη και θα φέρει παθιασμένες καταστάσεις στην καθημερινότητα μας. Εάν είστε ελεύθεροι/ες, ετοιμαστείτε για καυτά ραντεβού και καινούρια ερωτικά ειδύλλια τα οποία θα σας υπενθυμίσουν τι σημαίνει έξαψη και ενθουσιασμός.

Από την άλλη πλευρά, το τετράγωνο αυτό φέρνει στην επιφάνεια εγωιστικές συμπεριφορές και ανταγωνιστική διάθεση, επομένως θα πρέπει να προσπαθήσετε να κρατήσετε τις ισορροπίες και, αν χρειαστεί, να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις. Εάν είστε μέσα σε μια σχέση είναι προτιμότερο να διοχετεύσετε όλη αυτή την ένταση στο σεξουαλικό κομμάτι και να μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις οι οποίες θα σας φέρουν σε σύγκρουση.

Στις 17/09/2022 πραγματοποιείται η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα, μια όψη η οποία χρειάζεται προσοχή καθώς μπορεί να φέρει σύγχυση, απάτη και μπερδέματα. Καλούμαστε λοιπόν μέσα στο Σαββατοκύριακο να θέσουμε τα όρια μας στους άλλους, γιατί θα είναι εύκολο να εξαπατηθούμε ή να εκμεταλλευτούν τις καλές προθέσεις μας.

Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη από την Παρθένο θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό στον Ταύρο και αυτό σημαίνει ότι θα μας δοθεί η ευκαιρία να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε όμορφες στιγμές. Το τρίγωνο αυτό χαρίζει άπλετη γοητεία και βγάζει προς τα έξω την πιο δοτική και γενναιόδωρη πλευρά μας.

Οι σχέσεις κυλάνε πιο ομαλά, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να γνωρίσετε ένα νέο πρόσωπο που θα σας γεμίσει χαρά και θα σας κάνει να πιστέψετε ξανά στον έρωτα.

ΚΡΙΟΣ

O Ερμής έχει ξεκινήσει ήδη την ανάδρομη πορεία του και είναι πολύ πιθανό να έχουν αρχίσει τα ευτράπελα μέσα στις σχέσεις. Ασυνεννοησίες, μπερδέματα και παρεξηγήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα, επομένως πάρτε μια βαθιά ανάσα και μην ρίχνετε λάδι στη φωτιά. Το επόμενο διάστημα δεν θα ευνοήσει τη δράση και τα νέα ξεκινήματα, όμως μπορείτε να επανεξετάσετε τις σχέσεις σας, να διορθώσετε λάθη και να δείτε ξανά κάποιες καταστάσεις που είχατε αφήσει στη μέση.

Στις 16/9 το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη μπορεί να φέρει μια νέα ερωτική γνωριμία, η οποία μπορεί να προκύψει στον εργασιακό χώρο ή σε ένα ταξίδι που θα κάνετε. Προσέξτε, ωστόσο, τι λέτε και πώς το λέτε γιατί μπορεί να γίνετε απότομοι και επιθετικοί, με αποτέλεσμα να φέρετε τους άλλους σε δύσκολη θέση. Εάν κάνετε τώρα μια νέα γνωριμία, μην εστιάζετε μόνο στα αρνητικά και στις ατέλειες του/ης άλλου/ης και προσπαθήστε να είστε πιο ανοιχτοί και διαλλακτικοί.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη θα φέρει έντονες και παθιασμένες στιγμές στα ερωτικά σας και θα σας βοηθήσει να διεκδικήσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας. Η αυτοπεποίθηση σας θα βρίσκεται στα ύψη, όμως θα πρέπει να περιορίσετε τον εγωισμό σας καθώς και την ανταγωνιστική διάθεση προς το ταίρι σας.

Στις 17/9 η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ότι βρήκατε το ιδανικό ταίρι ή ότι ζείτε μια ονειρική κατάσταση, όμως θα πρέπει να δείτε πίσω από τις λέξεις και την επιφάνεια, γιατί μπορεί να κρύβεται κάτι που αγνοείτε. Καλό θα είναι λοιπόν αυτές τις ημέρες να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε νέες γνωριμίες ή σε υποσχέσεις οι οποίες δε συνοδεύονται από πράξεις.

Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη από την Παρθένο θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό από το δικό σας ζώδιο, μια όψη που θα γλυκάνει αρκετά τη διάθεση σας και θα σας φέρει πιο κοντά με το ερωτικό σας ταίρι. Κάποιοι από εσάς μπορεί να δεχτείτε μια ερωτική εξομολόγηση που περιμένατε καιρό ή να νιώσετε ότι οι επιθυμίες σας πραγματοποιούνται και βρίσκεστε επιτέλους στο σωστό μονοπάτι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

O Ερμής βρίσκεται πλέον σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Ζυγού και ίσως να έχουν ήδη αρχίσει οι ασυνεννοησίες και οι παρεξηγήσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να αναθεωρήσετε σχετικά με ένα πρόσωπο που είχε μπει στη ζωή σας μέσα στο προηγούμενο διάστημα.

Γενικώς, η κατάσταση είναι ρευστή και δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε οριστικές αποφάσεις για τις σχέσεις σας. Στις 16/9 το τετράγωνο της Αφροδίτης από την Παρθένο με τον Άρη από το δικό σας ζώδιο θα πυροδοτήσει έντονες καταστάσεις και δεν αποκλείεται να έρθετε σε σύγκρουση με το ταίρι σας ή με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον.

Οι επιθυμίες σας τώρα είναι πολύ έντονες και θα δυσκολευτείτε να κάνετε υποχωρήσεις ή να συμβιβαστείτε. Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό να είστε πιο ψύχραιμοι και διαλλακτικοί και να μην ξεσπάσετε τα νεύρα σας σε άτομα που νοιάζονται για εσάς. Στις 17/9 η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα έρχεται για να δημιουργήσει μπερδέματα και να θολώσει την κρίση σας γύρω από μια κατάσταση. Θα πρέπει λοιπόν να είστε διπλά επιφυλακτικοί και να μη βιαστείτε να εμπιστευτείτε τυφλά ένα πρόσωπο που προσπαθεί να σας προσεγγίσει ή έναν/μια πρώην που μπορεί να κάνει επανεμφάνιση.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ