Ευρωμπάσκετ: Επικός πανηγυρισμός του προπονητή της Ιταλίας...πήδηξε στην αγκαλιά του Γιάννη Αντετοκούνμπο-Δείτε το βίντεο

Ο Ιταλός προπονητής ζει έντονα τα παιχνίδια και το έδειξε, βλέποντας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και πηδώντας πάνω του από τη χαρά του.

Ο Τζανμάρκο Ποτζέκο  μέσα στην «τρέλα» του μετά τη μεγάλη πρόκριση της Ιταλίας επί της Σερβίας, πέτυχε στον διάδρομο των αποδυτηρίων τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, και από τη χαρά του πήδηξε πάνω του και τον πήρε αγκαλιά.

 

 

Ο Ιταλός τεχνικός είχε αποβληθεί λίγο πριν το τέλος της τρίτης περιόδου, του αγώνα μεταξύ Σερβίας - Ιταλίας και όπως είναι φυσικό με τη ληξη του αγώνα πανηγύρισε έντονα την πρόκριση της ομάδας του στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ. Εκείνη την ώρα, παράλληλα, οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδας ετοιμάζονταν να βγουν στο παρκέ για προθέρμανση πριν το παιχνίδι με την Τσεχία.

Την ώρα, λοιπόν, που ο Αντετοκούνμπο έβγαινε ο Ποτζέκο έμπαινε στα αποδυτήρια, και όταν ο Ιταλός είδε μπροστά του τον Greek Freak, άρχισε να τρέχει προς το μέρος του και… πήδηξε στην αγκαλιά του, λέγοντας «i love you Giannis»...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ