Emmy Awards 2022: Αυτές οι stars δεν τα καταφέρανε με το ντύσιμο - Oι χειρότερες εμφανίσεις των φετινών βραβείων (φωτό)

Ποιες stars παίρνουν κακό βαθμό; 

Απονεμήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (12/09) τα βραβεία Emmy, τα οποία δίνονται στις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές και στους ηθοποιούς που ξεχώρισαν τη χρονιά που πέρασε.

Τα βραβεία απονεμήθηκαν στο Microsoft Theater, στο Λος Άντζελες, με τους stars, να παρελαύνουν με τα αντυπωσιακά τους κοστούμια και τις τουαλέτες στο κόκκινο χαλί. 

 

 

 

 

 

Εμμένοντας στην παράδοση, πολλές παρευρισκόμενες σταρ τήρησαν τη χαρακτηριστική λαμπερή αίσθηση της εκδήλωσης με επώνυμες δημιουργίες στολισμένες με πούλιες και παγιέτες .

 

 

 

 

Να σημειώσουμε πως η  αμερικανίδα Ζendaya, η οποία υποδύεται μια έφηβη που είναι εθισμένη στα ναρκωτικά στο «Euphoria» της HBO, κέρδισε το βραβείο Emmy για την καλύτερη ηθοποιό σε δραματική τηλεοπτική σειρά.

 

 

 

 

 

Αυτό είναι το δεύτερο βραβείο Emmy για την ίδια , η οποία επικράτησε των έτερων διεκδικητριών Τζόντι Κόμερ και Σάντρα Ο (Killing Eve), Λόρα Λίνεϊ (Ozark), Μέλανι Λίνσκι (Yellowjackets) και Ρις Γουίδερσπουν (The Morning Show).

Ο Νοτιοκορεάτης Λι Τζονγκ-τζε κέρδισε το βραβείο Emmy για τον καλύτερο ηθοποιό σε δραματική τηλεοπτική σειρά, για την ερμηνεία του στο «Squid Game», την παγκόσμια επιτυχία παραγωγής Netflix. Ο Λι Τζονγκ-τζε έγινε ο πρώτος νικητής αυτού του βραβείου για μη αγγλόφωνη ερμηνεία.

 

 

 

 

 

 

Ο νοτιοκορεάτης ηθοποιός επικράτησε των έτερων διεκδικητών Τζέισον Μπέιτμαν (Ozark), Μπράιαν Κοξ και Τζέρεμι Στρονγκ (Succession), Μπομπ Όντενκερκ (Better Call Saul) και Άνταμ Σκοτ (Severance).

Και αν και οι περισσότερες stars εντυπωσίασαν στο κόκκινο χαλί, είναι και κάποιες που δεν παίρνουν και τόσο καλό βαθμό! 

Πάμε λοιπόν να δούμε ποιες/οι είχαν το χειρότερο ντύσιμο 

Έχουν αναγνωριστεί για τις ερμηνείες τους σε μερικές από τις πιο viral σειρές της τηλεόρασης και του streaming, από το Ozark του Netflix μέχρι το αμφιλεγόμενο δράμα ενηλικίωσης Euphoria του HBO.

Αλλά η υποκριτική ικανότητα δεν μπόρεσε να σώσει αστέρες όπως η Julia Garner, η Sydney Sweeney και η Kaley Cuoco από το να διαπράξουν ''αμαρτίες'' στυλ στο κόκκινο χαλί των βραβείων Emmy 2022.

Η Julia έδειξε την κοιλιά της με ένα παράξενο μαύρο βελούδινο φόρεμα με κοψίματα, ενώ η Sydney και η Kaley απέτυχαν με φλοράλ φορέματα που δεν τις κολάκευαν και τόσο. 

 

 

 

 

Το κόψιμο στο φόρεμα της Τζούλια ήταν τοποθετημένο πάνω από την κοιλιά της σε σχήμα μεγάλου διαμαντιού.

Θυμίζοντας την αίγλη της δεκαετίας του 1980, το φόρεμα είχε βάτες στους ώμους.  Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι nude ψηλοτάκουνες γόβες και τα κατάξανθα μαλλιά της ήταν μαζεμένα ψήλα στο κεφάλι της. 

Το ανερχόμενο αστέρι Sydney Sweeney - η οποία ήταν υποψήφια για δύο βραβεία για τις ερμηνείες της στο Euphoria και την σειρά του HBO The White Lotus - δεν εντυπωσίασε και τόσο με το φόρεμα από Oscar de la Renta.

 

 

 

Παρά το γεγονός ότι είναι γνωστή για το πλούσιο μπούστο της και την μικροσκοπική της μέση, ο πλισέ σχεδιασμός και το βαρύ ταφτά ύφασμα του φορέματος, δημιούργησαν μια αδέξια σιλουέτα.

Η Kaley - η οποία κέρδισε το βραβείο Εξαιρετικής Ηθοποιού σε κωμική σειρά για το ρόλο της στην εκπομπή The Flight Attendant του HBO - έφτασε με ένα ροζ φόρεμα από τούλι, το οποίο είχε τοποθετημένα στο επάνω μέρος, μεγάλα λουλούδια , τα οποία έκαναν την δημιουργία χαοτική, όπως αναφέρει η Daily Mail. 

 

 

Η Hannah Einbinder επέλεξε ένα και όχι τόσο κολακευτικό  μαύρο στράπλες φόρεμα.

 

Αντί να ενισχύσει την εμφάνισή της με ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ, ο στυλίστας της σταρ του Hacks διατήρησε τον μινιμαλισμό συνδυάζοντας το φόρεμά της με ένα κομψό διαμαντένιο τσόκερ και σκουλαρίκια.

Υποδύεται έναν από τους πιο κομψούς χαρακτήρες στην τηλεόραση μέχρι σήμερα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ