Σία Κοσιώνη: Με μεταλλικό γκρι σύνολο και πρωτότυπη ασορτί εσάρπα - Η εντυπωσιακή της εμφάνιση

Λαμπερή όπως πάντα... 

Το ''ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ'' παρουσιάσε τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο τη μεγάλη του συναυλία «ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΜΠΕΤΑΣ, Ο ΠΙΟ ΚΑΛΟΣ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ».

Την συναυλία παρουσίασε ο Γιάννης Ζουγανέλης. 

Η φετινή συναυλία του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ήταν αφιερωμένη στο μεγάλο συνθέτη και βάρδο του λαϊκού τραγουδιού, Γιώργο Ζαμπέτα.

Το εμβληματικό στάδιο στο κέντρο της Αθήνας αυτή τη φορά γέμισε με τραγούδια του Γιώργου Ζαμπέτα και με ήχους από το δεξιοτέχνη του μπουζουκιού!!!

Στη συναυλία πήραν μέρος πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων οι: Γλυκερία, Αντώνης Ρέμος, Φωτεινή Βελεσιώτου, Γιάννης Ζουγανέλης, Ματούλα και Θανάσης Πολυκανδριώτης.

Μέρος των εσόδων της συναυλίας θα διατεθούν για τους σκοπούς του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Στην μουσική βραδιά βρέθηκε πλήθος κόσμου, αλλά και καλλιτεχνών. 

Στο Παναθηναϊκό Στάδιο βρέθηκε μετά το τέλος του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ και η Σία Κοσιώνη. Η δημοσιογράφος παρακολούθησε τη φιλανθρωπική συναυλία του οργανισμού. 

Για την εμφάνισή της, η anchorwoman του ΣΚΑΪ, επέλεξε ένα σκούρο γκρι σατέν ψηλόμεσο παντελόνι, το οποίο συνδύασε με ιδιαίτερο σατέν τοπ σε πιο ανοιχτή απόχρωση του γκρι. Ολοκλήρωσε το look της με λαμπερά, μακριά σκουλαρίκια, smokey eye make up και ψηλοτάκουνες γκρι γόβες.

Δείτε περισσότερες φωτό στο Slide Show 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ