Νέα Υόρκη - fashion week: Η αριστοκράτισσα της μόδας Carolina Herrera παρουσίασε τα υπέροχα floral φορέματά της (φωτό & βίντεο)

Το catwalk μετατράπηκε σε κήπο

Η Carolina Herrera παρουσίασε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης τις προτάσεις της για την Άνοιξη του 2023.

Η νέα συλλογή του διάσημου brand - που έχει ντύσει από Πρώτες Κυρίες, μέχρι βασίλισσες (η Λετίσια της Ισπανίας είναι μια από τις καλύτερες πελάτισσες!) - «παίζει» με τα χρώματα, ενώ ο  δημιουργικός διευθυντής Wes Gordon «μεταμόρφωσε» την πασαρέλα κήπο.





«Μου αρέσει αυτή η ιδέα του να δημιουργήσω έναν κήπο για μια ανοιξιάτικη συλλογή», ​​είπε ο Gordon ο οποίος εμπνεύστηκε, μεταξύ άλλων, από το αγαπημένο του παιδικό βιβλίο, το «The Secret Garden» της Frances Hodgson Burnett.

«Το μυστικό προέρχεται από τις δόσεις μαύρου και τις πινελιές των μαύρων αξεσουάρ, που δίνουν λίγο μυστήριο και αισθησιασμό» θα προσθέσει ο designer, σύμφωνα με το Reuters.

Τα σέξι αλλά εκλεπτυσμένα κοψίματα στα φορέματα βοήθησαν ώστε να δημιουργηθεί ένας υπέροχος συνδυασμός αίγλης, ομορφιάς και χαράς.

Τα μοντέλα περπάτησαν στο catwalk που στήθηκε στο Plaza Hotel υπό τους ήχους τραγουδιών της Barbra Streisand. «Ξεκινήσαμε με το «Don't Rain on My Parade» και μετά πήγαμε στο «Guilty» και τελειώσαμε με το «Hello, Dolly»», είπε ο Gordon.

Το show έκλεισε με τις πέντε γυναίκες - πρόσωπα του αρώματος «Good Girl» της μάρκας και με επικεφαλής το supermodel Karlie Kloss.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ