Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Η Ελισάβετ ήταν η γιαγιά όλων μας» - Ξύπνησαν μνήμες από την κηδεία της μαμάς του πριγκίπισσας Νταϊάνα (φωτό & βίντεο)

Η συγκίνηση του πρίγκιπα της Ουαλίας

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είπε σε μια γυναίκα στο Σάντρινγκχαμ σήμερα ότι η χθεσινή νεκρική πομπή ήταν «πολύ δύσκολη» και «έφερε μερικές αναμνήσεις» από όταν ο πρίγκιπας της Ουαλίας περπάτησε πίσω από το φέρετρο της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του ο μεγάλος γιος του βασιλιά Καρόλου είπε ακόμα στην γυναίκα: «Μην κλαις, θα με κάνεις να ξεκινήσω και εγώ».

Ο 40χρονος εγγονός της Ελισάβετ και διάδοχος πλέον του θρόνου  ακούστηκε επίσης να λέει, σύμφωνα με την Daily Mail, ότι η βασίλισσα ήταν η «γιαγιά όλων».


Παράλληλα αναφέρθηκε στα παιδιά του με τον ίδιο να λέει ότι ο θάνατος της μονάρχη έχει γίνει αισθητός για τον μεγάλο του γιο, τον 9χρονο πρίγκιπα Τζορτζ και λιγότερο για τα δύο μικρότερα παιδιά του, την 7χορνη πριγκίπισσα Σάλροτ και τον 4χρονο πρίγκιπα Λούις. 

Ο Ουίλιαμ και η Κειτ Μίντλετον βρέθηκαν έξω από το Σάντρινγκχαμ  όπου χαιρέτησαν θερμά τον κόσμο, που περίμενε πίσω από μεταλλικά φράγματα για να δουν το ζευγάρι. 

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας έμειναν για σχεδόν μια ώρα, κουβεντιάζοντας με μικρούς και μεγάλους funs της βασιλικής οικογένειας, ενώ δεν παρέλειψαν να διαβάσουν και ορισμένα από τα μηνύματα που έχει αφήσει το πλήθος στις πύλες της βασιλικής κατοικίας, για τον θάνατο της Ελισάβετ.

 

Μια 62χρονη γυναίκα είπε για τον διάλογό της με την πριγκίπισσα: «Είπε (σ.σ. η Κέιτ) ότι δεν μπορούσε να πιστέψει πόσες κάρτες και λουλούδια υπήρχαν. Αλλά είπε επίσης: ''Δεν μπορώ να τα διαβάσω όλα αλλιώς θα βάλω τα κλάματα"».

Σημειώνεται ότο ο βασιλιάς Κάρολος περνά μερικές στιγμές ανάπαυσης στο κτήμα του στο Highgrove, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας επισκέπτονται άλλα μέρη της Βρετανίας, στο πλαίσιο των καθηκόντων τους. Η Σοφί, κόμισα του Wessex, βρέθηκε στο Μάντσεστερ και η πριγκίπισσα Άννα στην Γλασκώβη.

Μαζί στο πένθος τα 8 εγγόνια της βασίλισσας Ελισάβετ

Χθες και τα 8 εγγόνια της βασίλισσας Ελισάβετ παρευρέθηκαν στη λειουργία που έγινε στο Westminster Hall του Λονδίνου.

Ο Πίτερ Φίλιπς, η Ζάρα Τίνταλ (παιδιά της πριγκίπισσας Άννας), ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο πρίγκιπας Χάρι, η πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία (κόρες του πρίγκιπα Άντριου), η Λάιδη Λουίζ Windsor και ο αδελφός της James (παιδιά του πρίγκιπα Έντουαρντ), απέτισαν φόρο τιμής στην γιαγιά τους

 

 

Δείτε επίσης:

Όπως αναφέρει το People η 32χρονη Ευγενία φάνηκε να σκουπίζει τα δάκρυά της, καθώς στεκόταν με τα μέλη της οικογένειας. Μαζί της ήταν ο σύζυγός της, Jack Brooksban, ενώ στη λειτουργία βρέθηκε μεταξύ άλλων και η σύζυγος του Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ.

 

Συντετριμμένος ήταν και ο δούκας του Σάσεξ ο οποίος «λύγισε» μπροστά στο  φέρετρο της γιαγιάς του, στην αίθουσα του Westminster Hall.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ