«Τουρισμός για Όλους»: Νέα κλήρωση σήμερα για 200.000 voucher - Πώς θα δείτε αν είστε στους «τυχερούς» που θα πάνε Χειμερινές διακοπές

Οι δικαιούχοι των επιταγών αξίας 150 ευρώ....

 

Σήμερα, Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τα νέα vouchers των 150 ευρώ του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους» για χειμερινές διακοπές.

Επιπλέον 200.000 vouchers διακοπών θα διατεθούν από το υπουργείο Τουρισμού, προκειμένου να τονωθεί η τουριστική περίοδος κατά τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες.

Μετά την κλήρωση των vouchers, οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν εντός 3-4 ημερών είτε με sms είτε με mail, και μόλις πιστωθούν τα χρήματα, θα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για τις φθινοπωρινές ή χειμερινές τους διακοπές.

Όπως είχε δηλώσει και στη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να επεκταθεί η τουριστική περίοδος και τον χειμώνα θα εγκριθούν πρόσθετα κονδύλια, καθώς «μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη τουριστική σεζόν του καλοκαιριού θέλουμε να δώσουμε πρόσθετα κίνητρα για την επέκταση της τουριστικής περιόδου, κυρίως μέσα από τη διεύρυνση του προγράμματος “Τουρισμός για Όλους”, ώστε να καλύψει ακόμη 200.000 νέους δικαιούχους».

Οι δικαιούχοι του νέου Freedom Pass διακοπών

Η κλήρωση αφορά όσους υπέβαλαν το καλοκαίρι αίτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του gov.gr και δεν έχουν αναδειχθεί δικαιούχοι στην πρώτη ηλεκτρονική κλήρωση. Επομένως, όσοι δεν είχαν ολοκληρώσει τη διαδικασία, δεν μπορούν να κάνουν αίτηση τώρα, ενώ όσοι είχαν κάνει αλλά δεν κληρώθηκαν θα πρέπει να περιμένουν τα νέα αποτελέσματα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ