Η Αθηνά Οικονομάκου για την εγκυμοσύνη της Μαίρης Συνατσάκη: «Το περνάει πολύ όμορφα - ήμουν από τους πρώτους που το έμαθαν» (βίντεο)

Τι είπε για την καλή της φίλη;

Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εγκυμοσύνη της Μαίρης Συνατσάκη.

Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη Ιουλίου, η influencer και παρουσιάστρια ανακοίνωσε μέσα από το Instagram ότι περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον σύντροφό της Ιάν Στρατή.

«Είναι μια πολύ γλυκιά περίοδος για τη Μαίρη. Το περνάει πολύ όμορφα. Ευτυχώς μετά το πρώτο διάστημα, έχει μια πολύ εύκολη εγκυμοσύνη. Το ευχαριστιέται και η ίδια. Νομίζω ότι ήταν πολύ έτοιμη γι’ αυτό και είμαι χαρούμενη για εκείνη.

Μου το είπε σχετικά πολύ νωρίς. Ήμουν από τους πρώτους που το έμαθαν γιατί ένιωθε και μια ασφάλεια ότι μπορούσα να τη στηρίξω με κάποιο τρόπο λόγω της δουλειάς σε κάποια πρότζεκτ που είχαμε. Γνώριζα ότι ήθελε και χάρηκα όταν έμαθα τα ευχάριστα» είπε χαρακτηριστικά η Αθηνά Οικονομάκου.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο γυναίκες εκτός από φίλες είναι και συνεργάτιδες αφού έχουν δημιουργήσει μαζί το Project Soma

«Τηλεοπτικά δε ξέρω αν θα με δείτε κάπου. Προτεραιότητα έχει οι οικογένειά μου αυτή την περίοδο επειδή και τα παιδιά μου είναι πολύ μικρά. Δεν είχα ιδέα ότι ακούστηκε το όνομά μου για το πρωινό του Star, γενικά ακούγεται το όνομά μου για τις εκπομπές. Θα πήγαινα ξανά με χαρά στο Masked Singer. Μπορεί να γίνει στο δεύτερο μισό της σεζόν αλλά ακόμα δεν έχουμε κάποια ενημέρωση» πρόσθεσε η Οικονομάκου για τα επαγγελματικά της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ