Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου έκανε το απόλυτο office look στην έξοδο της - Υιοθέτησέ το και εσύ

Δείτε πως συνδύασε τα πιο βασικά κομμάτια... 

H Κατερίνα Σακελλαροπούλου είναι μία γυνακίκα που προσέχει πολύ το στυλ της και οι εμφανίσεις της πάντα μας προκαλούν πολύ καλή εντύπωση... 

Τα look της  χαρακτηρίζονται από αυθεντικότητα, πρωτοτυπία και μοναδικότητα. Αυτή την φορά η ίδια απόλαυσε την βόλτα της στο κέντρο της Αθήνας και επέλεξε ένα φανταστικό ντύσιμο. 'Η αλλιως το απόλυτο trend του φετινού Χειμώνα. 

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας εθεάθη με office look, το οποίο και απογείωσε με τρία βασικά κομμάτια που φόρεσε. 

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες επέλεξε ένα ψηλόμεσο παντελόνι σε ίσια γραμμή, το οποίο σέταρε με λευκό t- shirt -  άλλο ένα μεγάλο trend της φετινής σεζόν-  και ένα σακάκι με χρυσά κουμπιά . Το σύνολο απογείωσε με μπλε μπαλαρίνες με μυτερή μύτη.

Δείτε επίσης: Κηδεία βασίλισσας Ελισάβετ: Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου από την Ελλάδα & ο Νίκος Αναστασιάδης από την Κύπρο στο Λονδίνο

 Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στην κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ

Η κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ την προσεχή Δευτέρα θα είναι μία από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις βασιλικών και πολιτικών προσωπικοτήτων που έχουν φιλοξενηθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο εδώ και δεκαετίες.

Οι προσκλήσεις εστάλησαν το Σαββατοκύριακο και αναμένεται να παρευρεθούν περίπου 500 αρχηγοί κρατών και ξένοι αξιωματούχοι.Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα παρευρεθεί στην κηδεία, μαζί με τον σύζυγό της Παύλο Κοτσώνη.

Η πρόεδρος, θα ταξιδέψει στο Λονδίνο για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο τελευταίο «αντίο» στη βασίλισσα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ