Ματίνα Παγώνη: «Είμαι κάθετη στα μπότοξ, μπορεί να με ψάξει όποιος θέλει - Αν φορέσω φλατ παπούτσι με κουράζει» (βίντεο)

Συμβούλεψε τις γυναίκες να μη ζηλεύουν, να κάνουν φιλοφρονήσεις και να ανεβάζουν το ηθικό των άλλων γυναικών

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μου» ήταν η Ματίνα Παγώνη, με την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ να μιλά στην Φαίη Σκορδά για τις στιλιστικές της επιλογές, την αδυναμία της στα ψηλοτάκουνα παπούτσια και τις αισθητικές επεμβάσεις.

«Εγώ αν φορέσω φλατ παπούτσι με κουράζει, έτσι έχει συνηθίζει τα πόδι μου» είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι έχει πάρα πολλά σακάκια και πάντα επιλέγει έντονα χρώματα.

Επίσης συμβούλεψε τις γυναίκες να μη ζηλεύουν, να κάνουν φιλοφρονήσεις και να ανεβάζουν το ηθικό των άλλων γυναικών.

«Όταν έρχεται μια γιατρίνα με ένα ωραίο χτένισμα, πρέπει να της το πεις. Μεταξύ μας οι γυναίκες δεν πρέπει να ζηλεύουμε, ίσα - ίσα να χαιρόμαστε αν η άλλη είναι ωραία ντυμένη. Να της το λέμε κιόλας, να της ανεβάζουμε και το ηθικό», είπε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Για τις αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπο, ξεκαθάρισε πως είναι κάθετα αντίθετη και πως χρησιμοποιεί μόνο κρέμες, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μπορεί να με ψάξει ο οποιοσδήποτε και να με δει δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα».

Εξήγησε πως το σκεπτικό και η απόφαση που έχει λάβει για τον εαυτό της, είναι πως πρέπει να απολαμβάνουμε τα χρόνια μας, την κάθε χρονιά, «είτε αυτό είναι 20, είτε 30, είτε 50, είτε 80».

Για την πρόσφατη κλοπή του πορτοφολιού της, αποκάλυψε ότι είχε αρκετά χρήματα μέσα και πως τα έβαλε με το εαυτό της που δεν κατάλαβε τίποτα όταν συνέβη. «Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι τρέχω για ταυτότητες, δίπλωμα κλπ» τόνισε η Ματίνα Παγώνη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ