Lifeline Hellas: Μία μαγική φιλανθρωπική βραδιά στο Ηρώδειο με την διάσημη ορχήστρα Jazz at Lincoln Center (φωτό)

Μια μοναδική φιλανθρωπική συναυλία με τίτλο “Songs we Love” 

O διεθνής ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas σε συνεργασία με την IMG Artists και την visionary culture, διοργάνωσε μια μοναδική φιλανθρωπική συναυλία με τίτλο “Songs we Love” την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, προσκαλώντας στην Ελλάδα μια από τις διασημότερες JAZZ ορχήστρες του κόσμου, την εμβληματική: JAZZ AT LINCOLN CENTER (JALC), η οποία ταξίδεψε κατευθείαν στην Αθήνα από την καρδιά της Νέας Υόρκης, με έξι από τους all-star μουσικούς της και τρείς μεγάλες κυρίες της JAZZ - με κορυφαία την σπουδαία ερμηνεύτρια Catherine Russel η οποία έχει προταθεί δύο φορές για βραβείο Grammy.

Η ορχήστρα με το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας και η Αντιπρόεδρος Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα καλωσόρισαν τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκαν στον σκοπό της εκδήλωσης, την προσφορά θερμοκοιτίδων στο Πανεπιστημιακό Γενικό νοσοκομείο «Αττικόν».

 Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα και Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας

Η Επίτιμη Αντιπρόεδρος Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews ευχαρίστησε το κοινό, τους χορηγούς και τους υποστηρικτές της εκδήλωσης και μετέφερε τους χαιρετισμούς της Πριγκίπισσας Αικατερίνης που λόγω των υποχρεώσεων της απουσίαζε στο εξωτερικό καθώς και την ευγνωμοσύνη της για την υποστήριξη στους σκοπούς του Lifeline Hellas.

Ο Πρέσβυς της Ουκρανίας Sergii Shutenko με την σύζυγο του Alla Polyova και ο γιος της Πριγκίπισσας Αικατερίνης David Andrews με την σύζυγο του Άντζι Μαργαρίτη Andrews

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο γιος της Πριγκίπισσας Αικατερίνης David Andrews με την σύζυγο του Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews και τον γιο τους τον Αλέξανδρο καθώς και η αδελφή της Πριγκίπισσας Μπέττυ Ρουμελιώτη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ο Πρόεδρος Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας με την σύζυγο του Αντιπρόεδρο Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, ο Γενικός Γραμματέας κύριος Γιάννης Σαχίνης, ο κύριος Ανδρέας και η κυρία Αλεξάνδρα Παναγιώτου, η κυρία Αλεξία Σαβράμη, η Δρ. Φαίη Πεσκέση, η Δρ. Φώφη Καμποσιώρα, η κυρία Νάσια Παπαπαμανώλη, ο κύριος Παναγής Τρίκαρδος, η κυρία Ρόη Κωσταντά.

Πωλίνα Μπιλίρη, Φωτεινή Ανδρουλάκη, David Andrews με τον γιο του Αλέξανδρο

Επίσης, παρευρέθησαν ο Πρέσβυς της Ουκρανίας στην Ελλάδα κύριος Sergii Shutenko με την σύζυγο του Alla Polyova, ο κύριος Χάρης Θεοχάρης και η κυρία Δήμητρα Θεοχάρη, ο Πρύτανης Δρ. Θάνος Δημόπουλος με την Δρ. Ντόρα Ψαλτοπούλου Δημοπούλου, η Καθηγήτρια Δρ. Βάνα Παπαευαγγέλου, ο κύριος Νίκος Ποιμενίδης, η κυρία Αγγελική Κουζούμη, η κυρία Μάϊρα Τσαβλίρη, ο Δρ. Κώστας Συνολάκης με την σύζυγο του Κατερίνα, η κυρία Λίζα Έβερτ, η κυρία Λέιλα Νεοφύτου και η κυρία Νίκη Παξιμάδακη, η κυρία ΄Εμη Τρίκαρδου, ο κύριος Νίκος Ποιμενίδης και η κυρία Αγγελική Κουζούμη, η κυρία Νάντια Ιγγλέση, η κυρία Πέγκυ Φιλίππου, η κυρία Εύα Αντωνόπουλου, η κυρία Αλεξία Κουλούρη, ο κύριος Βασίλης Σαβράμης, η κυρία Ρίτα Μωραϊτάκη, η κυρία Εύα Χρόνη, ο κύριος Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο κύριος Γιάννης και η κυρία Αγνή Μαρμαρίδη με την κόρη τους Παρέσσα, ο κύριος Νίκος Μακρόπουλος με την κόρη του Λαβίνια Μακροπούλου, η κυρία Θεοδώρα Βρούτση, η κυρία Ρία Πρίνου, η κυρία Βαρβάρα Γελαδάκη, η κυρία Λίτσα Λάβδα, η κυρία Αγγελική Αγγελίδη, ο κύριος Στράτος Τζώρτζογλου με την σύζυγο του κυρία Σοφία Μαριόλα, ο κύριος Nigel Dean με την σύζυγο του Νανά Βενέτη, ο κύριος Μάνος και η Δρ. Έλενα Βελάνη, ο Δρ. Βασίλης Κελλάρης και η σύζυγος του Έλλη Φωτίου, ο κύριος Κωνσταντίνος Κατράδης, η κυρία Ιωάννα Τιμοθεάδου, ο κύριος Μιχάλης Μανιάτης, η κυρία Σύλβια Καμηλάρη, ο κύριος Βασίλης Γρηγορόπουλος, η κυρία Αμαλία Κυπαρίσση, η κυρία Βάλια Γαβριήλ, η κυρία Λήδα Θωμάκου, η κυρία Τίνα Παππά, ο κύριος Στέλιος και η κυρία Αγγελική Αγγελίδη, η κυρία Μπέττυ Καζακοπούλου, η κυρία Δέσποινα Πορτοκάλη, η κυρία Ελένη Δελενίκα, η κυρία Σπυριδούλα Λιάτη και πολλοί άλλοι.

Δρ. ‘Αλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, Χάρης Θεοχάρης και Δήμητρα Θεοχάρη

Νίκος Μακρόπουλος με την κόρη του Λαβίνια Μακροπούλου

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι: Andreas & Alexandra Panayiotou και οι εταιρείες: The Ability Group, Οδοντική Ανάπλαση, Margariti Dental Clinic, DNA Centers, KPMG, Rolex, Motor Oil, Copelouzos Group, Ίδρυμα Μποδοσάκη, Ε.Ι. Παπαδόπουλος, Φαίη Πεσκέση - Παπαδοπούλου, Savramis, St. George Lycabettus, Artemide, Dionysos Zonar’s, Metaxa spirit, AVEDA, MAC Cosmetics, 12 Gods, Evritos, Marina Vernicos, ChrisMpo, FutureBox, Αδελφότης Υδραίων Αθηνών. Χορηγοί επικοινωνίας ήταν: MEGA, In.gr, Τα Νέα, One, Το Βήμα, LAZEL, ΕΡΤ Kosmos 93.6

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

*Φωτογραφίες σε κείμενο και slider: Studio Panoulis

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ