Εμφάνιση - έκπληξη: Βασιλιάς Κάρολος και πρίγκιπας Ουίλιαμ αιφνιδίασαν τους πολίτες που περιμένουν 16 ώρες στην ουρά (φωτό & βίντεο)

Εκατοντάδες άνρθωποι περιμένουν να δουν το φέρετρο της βασίλισσας 

Εμφάνιση - έκπληξη από τον βασιλιά Κάρολο και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ που συνάντησαν πολίτες, οι οποίοι περιμένουν στην ουρά για 16 ώρες, για να αποτίσουν τον τελευταίο φόρο τιμής στη βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο νέος μονάρχης και ο μεγάλος του γιος αιφνιδίασαν τους τους πολίτες που αποτίουν τον τελευταίο φόρο τιμής στην βασίλισσα.

Οι δύο άντρες έσφιξαν τα χέρια των καλοθελητών, αφού πρώτα ευχαρίστησαν το προσωπικό της υπηρεσίας έκτακτης ανάγκης για το έργο τους κατά τη διάρκεια της περιόδου πένθους ενόψει της κρατικής κηδείας.

 

 

 

 

 

 

 

 

Όπως αναφέρει η Daily Mail εκατοντάδες άνρθωποι, που έχουν στηθεί στην ουρά στο Lambeth, στο νότιο Λονδίνο, επευφημούσαν και χειροκρότησαν καθώς ο Κάρολος και ο Ουίλιαμ εμφανίστηκαν μπροστά τους.

 Πολλοί τράβηξαν φωτογραφίες και προσπαθούσαν να ανταλλάξουν μια λέξη με τον βασιλιά και τον διάδοχο του θρόνου καθώς οι τελευταίοι έδιναν τα χέρια σε όσους ήταν πιο κοντά τους.  Αρκετοί φώναξαν επίσης «God Save the King» και «God Save the Prince of Wales» καθώς περνούσαν. 

Νωρίτερα συνάντησαν τον δήμαρχο του Λονδίνου Sadiq Khan, την υπουργό Εσωτερικών Suella Braverman και τον Επίτροπο της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου Sir Mark Rowley στις ειδικές επιχειρήσεις της Scotland Yard. Κατά τη σημερινή επίσκεψη στο Lambeth, ο Βασιλιάς συνάντησε επίσης αστυνομικό προσωπικό, το οποίο ευχαρίστησε για τον σχεδιασμό πριν από την κηδεία της μητέρας του, καθώς και εργαζόμενους στην Υπηρεσία Ασθενοφόρων του Λονδίνου, την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου, την Υπηρρεσία Μεταφορών του Λονδίνου και τον Στρατό.

Οι τελικές προετοιμασίες βρίσκονται σε εξέλιξη για την κηδεία που θα γίνει τη Δευτέρα, με 2.000 VIP - από τους παγκόσμιους ηγέτες Τζο Μπάιντεν, Εμμανουέλ Μακρόν και Τζασίντα Άρντερν μέχρι μέλη βαιλικών οικογενειών όπως ο Ιάπωνας αυτοκράτορας Ναρουχίτο και η αυτοκράτειρα Μασάκο, ο βασιλιάς του Βελγίου Φίλιππος και η βασίλισσα Ματθίλδη, ο βασιλιάς της Ισπανίας Φελίπε και η βασίλισσα Λετίθια. Ο βασιλιάς της Σουηδίας Carl XVI Gustaf και η βασίλισσα Silvia και ο βασιλιάς Willem-Alexander και η Queen Maxima της Ολλανδίας.

Οι καλεσμένοι  αναμένεται να φτάσουν στο Λονδίνο μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ