Άκης Πετρετζίκης: «Ήρθε στη ζωή η μικρουλίτσα μας!» - Γέννησε η σύζυγος του σεφ - η φωτό τους μέσα από το μαιευτήριο

Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, αφού έγιναν γονείς για δεύτερη φορά.

Η σύζυγος του αγαπημένου σεφ έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και πλέον ο γιος τους Αχιλλέας, ο οποίος είναι σχεδόν ένος έτους, απέκτησε αδερφούλα!

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Άκης Πετρετζίκης δημοσιεύοντας στο Instagram μια φωτογραφία της νεογέννητης μπέμπας. Παράλληλα στα stories του μοιράστηκε και μια εικόνα μέσα από το μαιευτήριο, ευχαριστώντας το προσωπικό.

«Σήμερα ήρθε στη ζωή η μικρουλίτσα μας! #❤️ Για ακόμα μία φορά η Κωνσταντίνα μου έκανε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να ονειρευτώ! Αν και δεύτερη φορά μπαμπάς, θα ορκιζόμουν πως τα συναισθήματα είναι λες και έγινα πρώτη φορά μπαμπάκας! Μεγάλο θαυμασμό σε όλες τις γυναίκες για την υπερπροσπάθεια που κάνουν για να φέρουν στον κόσμο μια ζωούλα...

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό μας @detorakisstelios, στη μαία μας @ioannadim21, και σε όλο το προσωπικό για τη φροντίδα τους και τον επαγγελματισμό τους (στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορώ να πω πως πραγματικά ήταν ό,τι καλύτερο μας έχει συμβεί). Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο @mitera.gr που πραγματικά ολοκληρώνει αυτό το ταξίδι σε όλους με τις καλύτερες αναμνήσεις!» έγραψε στο post του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ