Ζώδια - οι ερωτικές προβλέψεις 19-25/9: Το τρίγωνο Αφροδίτης - Ουρανού φέρνει αναπάντεχες συναντήσεις & γνωριμίες

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα σύμφωνα με την Σοφία Τσιρωνά;

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με αισιοδοξία και θετική διάθεση, αφού τη Δευτέρα 19/09/2022 ο Ερμής θα σχηματίσει αντίθεση με τον Δία. Αυτή η όψη θα μας δημιουργήσει την ανάγκη να εκφραστούμε πιο ανοιχτά και να κοινωνικοποιηθούμε, όμως θα πρέπει να βάλουμε κάποια όρια για να μην οδηγηθούμε σε υπερβολές.

Είναι προτιμότερο λοιπόν στην αρχή της εβδομάδας να προσέχουμε τι λέμε και τι υποσχέσεις δίνουμε, γιατί μπορεί να παρασυρθούμε από τον υπερβολικό ενθουσιασμό της στιγμής.

Στις 20/09/2022 το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει κεραυνοβόλους έρωτες ή αναπάντεχες συναντήσεις και γνωριμίες. Θα νιώσουμε την επιθυμία να πειραματιστούμε και θα αναζητήσουμε τρόπους να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα και τα συνηθισμένα. Στις 23/09/2022 ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής θα συναντηθούν στο ζώδιο του Ζυγού και θα φέρουν σημαντικές αποκαλύψεις και συνειδητοποιήσεις. Ένα νέο, μια συνάντηση ή μια κουβέντα θα ρίξουν φως σε μια υπόθεση και θα κατανοήσουμε καλύτερα κάποιες καταστάσεις.

Ωστόσο, μιας και ο Ερμής κινείται ακόμα σε ανάδρομη πορεία, καλό θα είναι να μη βιαστούμε να πάρουμε οριστικές αποφάσεις. Αργότερα την ίδια ημέρα, ο Ερμής θα επιστρέψει στο αναλυτικό ζώδιο της Παρθένου και θα επαναφέρει ζητήματα που μας είχαν απασχολήσει μέσα στον Αύγουστο. Για το επόμενο διάστημα θα επικρατεί η λογική σκέψη και θα προσεγγίσουμε τις καταστάσεις με ρεαλισμό. Θα εστιάσουμε σε λεπτομέρειες που προηγουμένως μπορεί να παραβλέπαμε, όμως μπορεί να γίνουμε πιο επικριτικοί και αυστηροί απ’ όσο πρέπει. Η εβδομάδα θα κλείσει με την αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 24/09/2022, μια όψη η οποία φέρνει σύγχυση, μπερδέματα και εξαπάτηση.

Θα πρέπει να είστε διπλά προσεκτικοί τώρα, αφού η κρίση σας είναι θολή και μπορεί κάποιοι να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τις προθέσεις σας. Δεν είναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε ρίσκα ή για να επενδύσετε σε ένα άτομο που δε γνωρίζετε καλά. Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις με ρεαλισμό και μην εξιδανικεύετε ανθρώπους που δεν σας έχουν αποδείξει την αξία τους με πράξεις.

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με την αντίθεση Ερμή-Δία στις 19/9 και σας γεμίζει με θετική διάθεση, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Θα νιώσετε την ανάγκη να κοινωνικοποιηθείτε, να κάνετε νέες γνωριμίες και να εκφράσετε με ειλικρίνεια όσα έχετε στο μυαλό σας. Ωστόσο, καλό θα είναι να προσέχετε τι λέτε και πώς το λέτε, αφού μπορεί πολύ εύκολα να πείτε κουβέντες πάνω στον ενθουσιασμό και την έξαψη της στιγμής και μετά να βρεθείτε σε δύσκολη θέση.

Αντίστοιχα, και εσείς θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε όσα ακούτε από τους άλλους, γιατί μπορεί όσα λέγονται να είναι θεωρίες που δεν θα γίνουν πράξη. Στις 23/9 η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού μπορεί να φέρει μια πολύ σημαντική συζήτηση με το ταίρι σας, η οποία θα είναι άκρως αποκαλυπτική και θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε πολλά για τη σχέση σας. Μη διστάσετε να είστε άμεσοι και ειλικρινείς και να εκφράσετε όσα σκέφτεστε, αρκεί να είστε ανοιχτοί να ακούσετε τον άλλον και να μην επιμένετε στο δικό σας. Επιπλέον, μπορεί αυτές τις ημέρες να επανέλθει στο προσκήνιο μια κατάσταση που είχατε αφήσει στη μέση ή να έχετε μια συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με όμορφες εκπλήξεις για εσάς, αφού στις 20/9 κορυφώνεται το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στον πιο ερωτικό οίκο του ωροσκοπίου σας. Εάν λοιπόν ανήκετε στους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου, ένας νέος έρωτας μπορεί να σας χτυπήσει την πόρτα από το πουθενά, ενώ αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανανεωθείτε και να ξεφύγετε για λίγο από τη ρουτίνα και τα συνηθισμένα. Από τις 23/9 ο Ερμής θα επιστρέψει στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου και θα σας βοηθήσει να εκφράσετε με μεγαλύτερη ειλικρίνεια τα θέλω σας ή να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας απέναντι σε ένα πρόσωπο.

Είναι μάλιστα πολύ πιθανό κάποιοι από εσάς να έχετε συναντήσεις με πρόσωπα που είχαν απομακρυνθεί ή να επανέλθει στο προσκήνιο μια κουβέντα που είχατε αφήσει στη μέση. Η εβδομάδα κλείνει με την απατηλή αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 24/9, μια όψη η οποία χρειάζεται προσοχή και λεπτούς χειρισμούς αφού είναι πιθανό να υπάρξουν μπερδέματα και παρεξηγήσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο. Όλα είναι ρευστά τώρα, επομένως μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα και κυρίως μην εξιδανικεύετε ένα άτομο που γνωρίσατε γύρω από αυτές τις ημέρες. Εάν λοιπόν ο-η άλλος-η μοιάζει τέλειος-α, ίσως θα πρέπει να κρατήσετε μικρό καλάθι και να αφήσετε τον χρόνο να αποκαλύψει τις αληθινές του-ης προθέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αντίθεση του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Δία στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα σας χαρίσει αυτοπεποίθηση, αμεσότητα και θετική διάθεση και θα βρείτε το θάρρος να εκφράσετε τις σκέψεις στους άλλους ή να κάνετε όνειρα και σχέδια με το ταίρι σας. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να αγνοήσετε σημαντικές λεπτομέρειες που μπορεί να λειτουργήσουν ως εμπόδια σε αυτά που θέλετε να κάνετε. Στις 23/9 η σύνοδος Ήλιου-ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού μπορεί να φέρει μια νέα ερωτική γνωριμία ή μια συνάντηση με ένα πρόσωπο που είχατε αφήσει στον πάγο. Είναι λοιπόν μια καλή ευκαιρία για να αναθεωρήσετε κάποιες καταστάσεις και να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε.

Την ίδια ημέρα, ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου και θα σας δώσει την ευκαιρία να τακτοποιήσετε οικογενειακά ζητήματα και θέματα σπιτιού. Εκμεταλλευτείτε τις επόμενες ημέρες για να κάνετε μια ουσιαστική κουβέντα με το ταίρι σας ή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και μη διστάσετε να εκφράσετε με ειλικρίνεια όσα νιώθετε. Η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα στο τέλος της εβδομάδας απαιτεί προσεκτικά βήματα, αφού η πλάνη, τα ψέματα και η εξαπάτηση είναι μέσα στο παιχνίδι των ημερών. Κρατήστε λοιπόν μικρό καλάθι όταν ακούτε μεγάλα λόγια, αλλά προσπαθήστε και εσείς οι ίδιοι να είστε όσο πιο ξεκάθαροι γίνεται απέναντι στους άλλους.

Διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ