Με το μαργαριταρένιο βραχιόλι της πριγκίπισσας Νταϊάνα η Κέιτ Μίντλετον στη συνάντησή της με την Πρώτη Κυρία της Ουκρανίας (φωτό)

Τίμησε την αείμνηστη πεθερά της

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας συναντήθηκε την Κυριακή στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ με την πρώτη κυρία της Ουκρανίας Ολένα Ζελένσκα.

Η σύζυγος του Ουκρανού προέδρου θα εκπροσωπήσει την χώρα της, απουσία του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, σήμερα Δευτέρα, στο Αββαείο του Ουεστμίνστερ, όπου πολυάριθμοι παγκόσμιοι ηγέτες θα παρευρεθούν στην τελετή της κηδείας της Ελισάβετ μαζί με τον βασιλιά Κάρολο και την υπόλοιπη βρετανική βασιλική οικογένεια.

Η Κέιτ Μίντλετον φάνηκε να αποτίει φόρο τιμής στην αείμνηστη πεθερά της, την πριγκίπισσα Νταϊάνα, κατά την συνάντησή της με την Ολένα Ζενένσκα.

Ειδικότερα η πριγκίπισσα συνδύασε το μαύρο φορεμά της με ένα βραχιόλι από μαργαριτάρια, το οποίο άνηκε προηγουμένως στην μητέρα του συζύγου της. Υπνεθυμίζεται ότι μετά την άνοδο του Καρόλου στον θρόνο η Κέιτ πήρε τον τίτλο «πριγκίπισσα της Ουαλίας», τον οποίο κατείχε η Lady Di.

Άλλωστε είναι παράδοση οι royals να φορούν μαργαριτάρια σε περιόδο πένθους. Το βραχιόλι δόθηκε στον πρίγκιπα Ουίλιαμ μετά το θάνατο της Νταϊάνα και εκείνος το χάρισε στην αγαπημένη του σύζυγο. 

Όπως αναφέρει το metro.co.uk είναι ένα έργο του σχεδιαστή Nigel Milne. Η Κέιτ έχει ξαναφορέσει το συγκεκριμένο βραχιόλι τις τελευταίες ημέρες, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που τιμά τα μέλη της οικογένειας με τα κοσμήματά της, μετά και τον θάνατο της βασίλισσας.

Φορούσε την καρφίτσα με διαμάντια και φύλλα μαργαριταριού της ίδιας της Ελισάβετ στην πομπή του φέρετρου της μονάρχη, μαζί με τα μαργαριταρένια σκουλαρίκια της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Φορούσε επίσης και ένα κολιέ της Ελισάβετ, επίσης με μαργαριτάρια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @delight.fulmoment

Στο Σάντρινγκχαμ την είδαμε πάλι να φορά ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με μαργαριτάρια που επίσης άνηκαν στην βασίλισσα Ελισάβετ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ