Κηδεία Βασίλισσας Ελισάβετ: Η βαφτιστήρα του βασιλιά Καρόλου, με κλάματα στα μάτια - Έσπρωχνε το καρότσι της ανάπηρης μητέρας της (φωτό)

Η μητέρα της ήταν παράνυμφος, στον γάμο  της βασίλισσας Ελισάβετ με τον Πρίγκιπα  Φίλιππο. 

 

Η βαφτισιμιά του βασιλιά Καρόλου, η India Hicks, δάκρυσε καθώς μπήκε πριν λίγη ώρα στο Αβαείο του Ουέστμινστερ για να πει το τελευταίο αντίο στη βασίλισσα Ελισάβετ.

Η 55χρονη φορούσε ένα μαύρο φόρεμα με μακριά μανίκια και μπότες Louboutin μέχρι το γόνατο, καθώς περπατούσε μαζί με τη μητέρα της Lady Pamela Hicks, η οποία είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο.

 

 

Η Lady Pamela Hicks, 93 ετών, είναι κόρη του λόρδου Mountbatten και ξαδέλφη του πρίγκιπα Φίλιππου. Ήταν επίσης παράνυμφος στο γάμο της βασίλισσας και του πρίγκιπα Φίλιππου, ενώ η India, ήταν παράνυμφος όταν ο βασιλιάς Κάρολος παντρεύτηκε την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

 

 

Η ίδια, η οποία έχεις τους γιους Wesley, 24 ετών, Felix, 24 ετών, Amory, 22 ετών, Conrad, 18 ετών, και την κόρη Domino, 13 ετών, με τον σύντροφό της David Flint Wood, ζει στις Μπαχάμες, αλλά βρισκόταν στο Ηνωμένο Βασίλειο την περασμένη εβδομάδα για να γιορτάσει την επέτειο του ενός έτους γάμου της, όταν η βασίλισσα απεβίωσε σε ηλικία 96 ετών.

Ο κόμης Mountbatten, ήταν γνωστός ως "θείος Dickie" από τον πρίγκιπα Φίλιππο και τη βασίλισσα και είχε τεράστια επιρροή στην πρώιμη ζωή και των δύο royal, αναφέρει η Daily Mail.

Η Lady Pamela έχει μοιραστεί στο παρελθόν πληροφορίες για την οικογενειακή ζωή των Windsors.

Σε συνέντευξή της σε podcast πέρυσι υπενθύμισε πώς η βασίλισσα ήταν πάντα "υπομονετική" και "ευγενική" με την πεθερά της, την πριγκίπισσα Αλίκη του Μπάτενμπεργκ, η οποία μπορούσε να είναι "πολύ απότομη και δύσκολη"

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ