Κηδεία βασίλισσας Ελισάβετ: Η Μαρί Σαντάλ Royal chic στο Αββαείο του Ουέστμινστερ - Μαζί με τον Παύλο & την Άννα Μαρία

Η υφήλιος αποχαιρετά τη βασίλισσα Ελισάβετ....

Ηγέτες και μέλη βασιλικών οικογενειών από όλο τον κόσμο συγκεντρώθηκαν στο Λονδίνο, σήμετρα Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022, για να αποτίσουν το ύστατο χαίρε στη βασίλισσα Ελισάβετ, τη μακροβιότερη μονάρχη της Βρετανίας που κέρδισε τον σεβασμό όλου του κόσμου κατά την 70χρονη βασιλεία της.

Ο βασιλιάς Κάρολος και άλλα σημαίνοντα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας ακολούθησαν το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ σήμερα στο Αββαείο του Ουεστμίνστερ, το οποίο μετέφερε 8μελές άγημα. Είναι η πρώτη επίσημη κηδεία με τέτοιου είδους τιμές που γίνεται στη χώρα από το 1965 και τον θάνατο του Ουίνστον Τσώρτσιλ.

Δείτε επίσης: Κηδεία Βασίλισσας Ελισάβετ: Τα δάκρυα ενός βασιλιά για την αγαπημένη του μητέρα - Ο Κάρολος λυγίζει μπροστά από το φέρετρο (φωτό - βίντεο)

 

Μάλιστα, το παρών στην εξόδιο ακολουθία έδωσαν μέλη και της τέως ελληνικής βασιλικής οικογένειας, όπως η Άννα Μαρία, ο Παύλος και η σύζυγός του Μαρί Σαντάλ.

Οι τρεις τους βρέθηκαν μέσα στον ειδικό χώρο όπου έγινε το λαϊκό προσκύνημα της Ελισάβετ, με χιλιάδες κόσμου να συρρέουν στον χώρο.

 

 

Ως συγγενείς της Ελισάβετ, τα μέλη της οικογένειας Γλύξμπουργκ έδωσαν το παρών και δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους.

Για την κηδεία η Μαρί Σαντάλ φόρεσε ε ένα κομψό μαύρο ταγιέρ, με μαύρο μοδάτο headband στο κεφάλι της, ενώ η Άννα Μαρία φόρεσε καπέλο με βέλο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ