Η Δέσποινα Βανδή στο Ηρώδειο με τον Βασίλη Μπισμπίκη - Το πράσινο, μάξι φόρεμα της τραγουδίστριας (φωτό)

Παρακολούθησαν την παράσταση "Πέρσες" σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης παρακολούθησαν την παράσταση "Πέρσες" σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά στο Ηρώδειο.

Το αγαπημένο ζευγάρι πέρασε μία όμορφη βραδιά και φωτογραφήθηκε μεταξύ άλλων μαζί με τον σκηνοθέτη της παράστασης, την Θεοδώρα Τζήμου, την Ρένη Πιττακή, τονΓιώργο  Γάλλο και τον Χρήστο Λούλη.

Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες του NDP η τραγουδίστρια επέλεηε ένα καλοκαιρινό, μάξι φόρεμα σε έντονο πράσινο χρώμα, το οποίο συνδύασε με ένα mint τσαντάκι και φλατ πέδιλα.

Οι Πέρσες ως τραγωδία της ανθρωπότητας, ως μικροσύστημα που αντανακλά ζητήματα ύπαρξης και συνύπαρξης, άλυτα ανά τους αιώνες. Στελεχωμένη από μια πλειάδα εξαιρετικών ηθοποιών, η παράσταση του Δημήτρη Καραντζά θέτει κρίσιμα ερωτήματα για το τι συνιστά «κοινωνία» και τι ισότιμη συμπερίληψη όλων των πολιτών, τι σημαίνει η επίμονη προσκόλληση στην εξουσία και η ανάγκη της πίστης σ’ έναν οδηγό, άνθρωπο ή θεό, σε έναν συντετριμμένο κόσμο.

Το κοίλον και η ορχήστρα ενώνονται για να «συμμετάσχουν» σε μια κοινή συζήτηση για την ήττα, τη δυσκολία της παραδοχής της και την αμηχανία της συνέχειας, με τη συμμετοχή εθελοντών που εισέρχονται σταδιακά στον χώρο αναζητώντας το νήμα της ύπαρξής τους μετά την καταστροφή, σαν αντικατοπτρισμός της παρούσας, ιστορικής συγκυρία

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ