Μάρθα Καραγιάννη - Θρίλερ με την αποτέφρωσή της: Οι αρχές δεν την επιτρέπουν - Τι συμβαίνει;

Ποια ήταν η τελευταία επιθυμία της μεγάλης ηθοποιού; 

Η Μάρθα Καραγιάννη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών το μεσημέρι της Κυριακής, βυθίζοντας στη θλίψη ολόκληρο τον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο.

Η κηδεία της ηθοποιού έχει προγραμματιστεί να γίνει την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Ωστόσο, ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, που ήταν καλός φίλος της Μάρθας Καραγιάννη, έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και είπε πως επιθυμία της ηθοποιού ήταν να αποτεφρωθεί η σορός της.

Η Μάρθα Καραγιάννη είχε γράψει την επιθυμία της αυτή σε ένα χαρτί. Ο νόμος όμως δεν αποδέχεται το χειρόγραφο εφόσον δεν έχει υπογραφεί από συγγενή πρώτου ή δεύτερου βαθμού.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή της Κατερίνα Καινούργιου η καλή της φίλη Ντόρα Δούμα τόνισε πως θέλει να κάνει πραγματικότητα την επιθυμία της Μάρθας Καραγιάννη.

«Θα κάνω την επιθυμία της Μάρθας! Δεν ξέρω τι θα κάνω, θα πάω στην Βουλή. Δεν είναι δυνατόν! Δεν μπορώ να μην κάνω την τελευταία επιθυμία της Μάρθας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ