Αυτά είναι τα τρία ζώδια που κάνουν τα καλύτερα προξενιά

Γιατί αυτά τα ζώδια είναι σπουδαίες «προξενήτρες»;

 

Εάν έχεις έναν φίλο ή μια φίλη που προσπαθεί διαρκώς «να σε τακτοποιήσει», μην βιαστείς να απορρίψεις ή να σνομπάρεις την προσπάθειά του. Πιθανόν να έχεις την άποψη ότι η ζωή δεν είναι μόνο έρωτες, ειδύλλια, αγάπες και λουλούδια, αλλά αν υπάρχει ένα άτομο στον στενό σου κύκλο που σε ξέρει καλά, σκέψου και την πιθανότητα να γνωρίζει για τι πράγμα μιλάει.

Όπως γράφει το astrology.gr τα ζώδια που αναφέρονται παρακάτω έχουν την τάση να δείχνουν πραγματικό ενδιαφέρον για τα κοντινά τους πρόσωπα, επομένως καταλαβαίνουν πολύ καλά τι σε κάνει να ξεχωρίζεις και τι μπορεί να λείπει από τη ζωή σου. Τυχαίνει επίσης να είναι άτομα που έχουν ολοκληρωμένη άποψη για τον χαρακτήρα σου και συχνά δεν μπορούν να αντισταθούν στο να εμπλακούν στην ερωτική σου ζωή – με τις καλύτερες προθέσεις φυσικά.

Αυτό που τελικά κάνει αυτά τα ζώδια τόσο σπουδαίες «προξενήτρες» είναι η έντονη ενόρασή τους για την ανθρώπινη φύση, όσο και μια (μερικές φορές μυστική) αισιοδοξία όσον αφορά τον έρωτα και την αγάπη. Επίσης, έχουν τα συμφέροντα των φίλων τους στο επίκεντρο και τους αρέσει να τους βλέπουν ευτυχισμένους. Για αυτό την επόμενη φορά που θα σου προτείνουν να βγείτε «διπλό ραντεβού», μην βιαστείς να πεις όχι. Ποτέ δεν ξέρεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η φυσική διανοητική περιέργεια των Διδύμων δεν είναι κάτι ελαφρύ ή επιπόλαιο. Τις περισσότερες φορές δηλώνει ότι έχουν γνωρίσει ανθρώπους στη ζωή τους σε βαθύ επίπεδο και τους κατανοούν πραγματικά. Έτσι, όταν βλέπουν κάποιον που πιστεύουν ότι ταιριάζει με τους φίλους τους, δεν προτείνουν μόνο ένα επιφανειακό ταίριασμα, αλλά βασίζονται στη γνώση του ποιοι είναι πραγματικά αυτοί οι άνθρωποι, βαθιά μέσα τους. Και για αυτό, αξίζει να ακούσεις τις συμβουλές τους. Τι ωθεί την επιθυμία ενός Διδύμου να σου βρει ταίρι; Μα φυσικά, το ότι είναι πολύ περίεργος να δει πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι είναι γεννημένες… προξενήτρες. Ως γνωστόν είναι πολύ παρατηρητικά και επικριτικά άτομα και συνεπώς βλέπουν την αλήθεια στους ανθρώπους, τόσο στους καλούς όσο και στους κακούς. Είναι επίσης φυσικοί λύτες προβλημάτων, οπότε το να «συναρμολογούν» τους ανθρώπους σαν κομμάτια παζλ είναι κάτι που κάνει ο εγκέφαλός τους στον αυτόματο πιλότο. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερη προσπάθεια, απλώς τοποθετούν κάθε πράγμα στη θέση του! Βέβαια, δεν είναι μόνον «ψυχροί υπολογιστές», αφού θέλουν πραγματικά να βλέπουν τους φίλους τους ευτυχισμένους. Ένας Παρθένος λατρεύει να φροντίζει τους ανθρώπους που αγαπά και το να σου βρει έναν αληθινό σύντροφο ζωής, είναι ένας πολύ δυνατός τρόπος για να σου προσφέρει την αγάπη του. Και αν στην πορεία αποδειχθεί ότι έχει δίκιο, θα νιώσει ικανοποιημένος, όπως κάθε φορά που ολοκληρώνεται ένα εγχείρημά του.

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί κυβερνώνται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη που συνδέεται με την αγάπη και την ομορφιά, επομένως «κόβει το μάτι τους» τόσο τα πράγματα όσο και τους ανθρώπους που ταιριάζουν καλά μεταξύ τους. Το ζώδιο αυτό έχει να κάνει με την ισορροπία και την αρμονία, για αυτό είναι πολύ ταλαντούχο στο να διακρίνει τα ζευγάρια που δημιουργούν μια όμορφη συμμετρία. Ίσως να μην τα καταφέρνουν πάντα καλά με τις δικές τους σχέσεις, αλλά η διανοητική απόσταση που τηρούν στις φιλικές σχέσεις τους βοηθάει να διαβλέψουν «το τέλειο ζευγάρι», που υπό κανονικές συνθήκες μπορεί να μη έχουν δώσει καμία σημασία ο ένας στον άλλον. Και αφού είναι οι κοινωνικές πεταλούδες του ζωδιακού, έχουν έναν τεράστιο κύκλο από τον οποίο μπορούν να αντλήσουν… νύφες ή γαμπρούς για τα αγαπημένα τους πρόσωπα! Αν λοιπόν, έχεις ένα φίλο Ζυγό και σου αναφέρει ότι έχει υπόψη κάποιον/α που σου ταιριάζει απόλυτα, κάνε μια τεράστια χάρη στον εαυτό σου και δώσε μεγαλύτερη προσοχή στις προτάσεις του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ