1.5 εκατομμύριο Έλληνες είδαν την έκτακτη εκπομπή «Παγκόσμιο χαίρε στη βασίλισσα Ελισάβετ» - Το Eirinika ήταν εκεί (φωτό & βίντεο)

Η εκπομπή διήρκεσε σχεδόν τρεισήμισι ώρες και το Eirinika ήταν εκεί

Το Eirinika έχει παράδοση στα royal news και έτσι δεν είναι τυχαίο ότι βρεθήκαμε καλεσμένοι στην εκπομπή «Παγκόσμιο χαίρε στη βασίλισσα Ελισάβετ» του ΣΚΑΪ με παρουσιάστρια την Σία Κοσιώνη.

Στην έκτακτη εκπομπή η Σία Κοσιώνη μαζί με όλο το δημοσιογραφικό επιτελείο του σταθμού, ανταποκριτές και απεσταλμένους στο Λονδίνο και καλεσμένους δημοσιογράφους και ιστορικούς στο στούντιο, κατέγραψαν με κάθε λεπτομέρεια την ιστορική τελετή.

Η εκπομπή διήρκεσε σχεδόν τρεισήμισι ώρες και το Eirinika ήταν εκεί. Την είδαν έστω για 60’’ πάνω από 1.5 εκατ. τηλεθεατές!

 

Στο στούντιο βρέθηκαν μεταξύ άλλων οι δημοσιογράφοι Ειρήνη Νικολοπούλου και Παύλος Τσίμας και οι καθηγητές κ. Θάνος Βερέμης και κ. Ευάνθης Χατζηβασιλείου, ενώ στην εκπομπή μίλησε επίσης η Fashion Features Director της VogueΈλλις Κις.

Από το Λονδίνο μίλησεακόμα η μόνιμη κάτοικος πλέον δημοσιογράφος Ελισάβετ Φιλιππούλη αλλά και ο γνωστός Ελληνας σχεδιαστής μόδας Βασίλης Ζούλιας.

Μπορείτε να δείτε όλη την εκπομπή «Παγκόσμιο χαίρεστη βασίλισσα Ελισάβετ» του ΣΚΑΪ εδώ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ