Το All Star Τennis Selfie: Federer, Djokovic, Τσιτσιπάς - Όλοι μαζί στο Λονδίνο (φωτό)

Με κοστούμια, σπάνε πλάκα στο Λονδίνο...

Ο Ρότζερ Φέντερερ εξήγησε γιατί αποφάσισε ότι το Laver Cup ήταν η κατάλληλη στιγμή για να αποσυρθεί και να αποφύγει ένα μοναχικό και θλιβερό αντίο στο τένις.

O Ελβετός αθλητής, θα μοιραστεί ένα γήπεδο στην The O2 Arena του Λονδίνου με έναν άλλο θρύλο του αθλήματος, τον Ραφαέλ Ναδάλ, πριν τερματίσει μια λαμπρή καριέρα.

 

 

'Ετσι τα αστέρια του παγκόσμιου τένις συγκεντρώθηκαν στο Λονδίνο για το Laver Cup 2022, το οποίο θα είναι και το αποχαιρετιστήριο του τουρνουά . 

Στέφανος Τσιτσιπάς, Casper Ruud, Matteo Berrettini, Andy Murray, Novak Djokovic and Cameron Norrie δεν έχασαν την ευκαιρία να βγάλουν μία selfie όλοι μαζί.

 

 

 

 

Ιnstagram/lavercup

Μιλώντας ενόψει του τριήμερου τουρνουά του Σαββατοκύριακου, το οποίο ξεκινά την Παρασκευή, ο Φέντερερ είπε: "Σκέφτηκα ότι στο Λονδίνο είναι η κατάλληλη στιγμή να πω το αντίο μου, επειδή, στην πορεία μου στο Γουίμπλεντον έχω κερδίσει τόσα πολλά εδώ στους τελικούς του World Tour". 

 

 

Το μέλλον του Φέντερερ στο άθλημα τέθηκε εν αμφιβόλω πέρυσι, όταν εγκατέλειψε το Γουίμπλεντον στα προημιτελικά, αναφέρει το wwos

Λίγο αργότερα, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο δεξί γόνατο. Ήταν η τρίτη τέτοια χειρουργική επέμβαση σε διάστημα 18 μηνών.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ