Αυτοί είναι οι δύο πιο όμορφοι άντρες στον κόσμο, σύμφωνα με τον Brad Pitt - Ο σταρ «ψηφίζει» Paul Newman & George Clooney (βίντεο)

Ποια πρώην του τον ενέπνευσε; 

Ο Brad Pitt μίλησε στην Vogue με τον 58χρονο σταρ του Χόλιγουντ να αποκαλύπτει ποιοι πιστεύει ότι είναι οι «πιο όμορφοι άνδρες στον κόσμο».

«Ξέρετε, στον κόσμο της υποκριτικής, επειδή είναι η πρωινή μου δουλειά... η άμεση επιλογή είναι ο Paul Newman», αποκάλυψε ο Pitt.  «Επειδή γέρασε με τόση χάρη. Ήταν ένας πραγματικά ιδιαίτερος, δοτικός, ζεστός και ειλικρινής άνθρωπος» πρόσθεσε ακόμα ο γοητευτικός ηθοποιός.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Παράληλα δεν άφησε στην απ'έξω τον συνάδελφο και φίλο του George Clooney λέγοντας αστειευόμενος: «Αν είναι να ονομάσω κάποιον πιο τωρινό θα πω τον George Clooney, γιατί όχι; Επειδή συνήθως, πάντα τον βγάζω έξω και πάντα με βγάζει έξω. Και αυτή τη φορά, θα κάνω το αντίθετο, μόνο αυτή τη φορά».

Ο σταρ ανακοίνωσε, επίσης, τη νέα του σειρά περιποίησης, που ονομάζεται «Le Domaine Skincare» και αποκάλυψε ποια από τις διάσημες πρώην του αποτέλεσε για τον ίδιο πηγή έμπνευσης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

«Λατρεύω αυτό που έκανε η Gwyneth Paltrow [με τον Goop]», είπε στο περιοδικό και πρόσθεσε: «Παραμένει μια πραγματικά αγαπημένη φίλη και έχει χτίσει αυτή την αυτοκρατορία.

Το είχε πάντα αυτό μέσα της, να φροντίζει και ήταν μια υπέροχη δημιουργική διέξοδος για εκείνη. Στην πραγματικότητα, αν το σκεφτώ, μάλλον ήταν η πρώτη που με έκανε να πλένω το πρόσωπό μου δύο φορές την ημέρα… ίσως».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 90s Baby (@throwback.jpg)

Ο Brad Pitt και η Platrow άρχισαν να βγαίνουν μετά την γνωριμία τους στην ταινία Se7en το 1995 και είχαν μάλιστα αρρβωνιαστεί, ωστόσο χώρισαν το 19997. Πλέον παραμένεουν όμως δύο καλοί φίλοι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ