Δύο ζώδια που είναι... Εγγλέζοι στα ραντεβού τους και δύο που στήνουν με τις ώρες

Άλλοι πάνε και νωρίτερα κι άλλους θα ξεροσταλιάσεις περιμένοντάς τους
 

 

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που, αν συμφωνήσετε να συναντηθείτε μια συγκεκριμένη ώρα, θα φτάσουν στην ώρα τους, στον τόπο του ραντεβού, μη σου πούμε και νωρίτερα, ενώ άλλοι που θα έρθουν μετά από μισή, μία ή και δύο ώρες, αφήνοντάς σε να περιμένεις. 

Όπως γράφει το astrology.gr, το πιθανότερο μάλιστα είναι να μην σου τηλεφωνήσουν καν, για να σου πουν ότι θα καθυστερήσουν, έτσι ώστε να αποφύγουν την κατσάδα. Ας δούμε λοιπόν, ποια ζώδια είναι συνεπέστατοι και ποια οι συνήθεις στησιματίες του ζωδιακού... 

ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν ψάξεις στο λεξικό τα λήμματα "ακρίβεια" και "συνέπεια", πιθανότατα να έχουν τη φωτογραφία της Παρθένου δίπλα τους γιατί πολύ απλά είναι στοιχεία που τη χαρακτηρίζουν. Οργανωμένη ακόμα και στο χρόνο της και προνοητική, θα φροντίσει να ξεκινήσει πολύ νωρίτερα για παν ενδεχόμενο και μαλιστα πολύ συχνά φτάνει και πρώτη στον τόπο συνάντησης και περιμένει το άλλο άτομο ή την παρέα να καταφτάσει. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μόνη περίπτωση να σε στήσει Αιγόκερως είναι να έχει πάθει κάτι πάρα πολύ σοβαρό! Στην καθημερινότητά του είναι Εγγλέζος και είναι απίθανο να σε αφήσει να περιμένεις, ιδίως αν έχετε συνεννοηθεί να βρεθείτε σε εξωτερικό χώρο, αλλιώς θα σκάσει από το άγχος και τις τύψεις του. Μπορεί να μην πάει νωρίτερα, όπως η Παρθένος, αλλά θα είναι στην ώρα του. Εκτός αν πρόκειται για σημαντικό επαγγελματικό ραντεβού. Εκεί παίζει να πάει μια μέρα... πριν!

ΟΙ... ΣΤΗΣΙΜΑΤΙΕΣ

ΖΥΓΟΣ

Δεν έχεις ιδέα πόση ώρα παίρνει σε έναν/μια Ζυγό να ετοιμαστεί. Αν δεν είναι άψογος εμφανισιακά και να μοσχοβολά από το χιλιόμετρο, από το σπίτι του δεν θα βγει. Ο Ζυγός είναι περίεργος σε ό,τι έχει να κάνει με την εικόνα του. Και αναποφάσιστος επίσης. Μέχρι να κατασταλάξει στο τι θα φορέσει... θα έχει ξημερώσει!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η προσοχή του ζωδίου αυτού αποσπάται διαρκώς. Μπορεί να μιλάει στο τηλέφωνο για ώρες και να ξεχάσει ότι έχει ραντεβού μαζί σου. Ή κι αν ακόμα το θυμηθεί, να χάσει την αίσθηση του χρόνου και να πρέπει να τρέξει τελευταία στιγμή για να κάνει μπάνιο, να ξυριστεί, να κάνει αποτρίχωση, να φτιάξει μαλλί κτλ κτλ. Και όταν τον ρωτήσεις πού είναι, να σου πει "σε τρία λεπτά φτάνω" και να είναι μέσα στη μπανιέρα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ