Ο Δούκας και η Δούκισσα του Λουξεμβούργου γιόρτασαν με μοντέρνες selfies τα γενέθλια του εγγονού τους πρίγκιπα Noah (φωτό)

Ο έφηβος royal έκλεισε τα 15 του χρόνια!

Με μοντέρνες selfies γιόρτσαν τα γενέθλια του πρίγκιπα Noah του Nassau, ο Μεγάλος Δούκας του Λουξεμβούργου Henri και η Μεγάλη Δούκισσα Maria Teresa.

Η 66χρονη royal ανέβασε στην επίσημη σελίδα της στο Instagram μια σειρά από εικόνες στις οποίες βλέπουμε, μεταξύ άλλων εκείνη, τον σύζυγό της, τον γιο τους πρίγκιπα Louis και τους εγγονούς τους, τον 16χρονο πρίγκιπα Gabriel και τον 15χρονο πλέον Noah.

Φωτογραφίες: Instagram/grandeduchesse_mariateresa

Παράλληλα η Maria Teresa μοιράστηκε με τους followers της και ένα στιγμιότυπο από την παιδική ηλικία του κατάξανθου πρίγκιπα.

Οι πρίγκιπες Noah και Gabriel είναι τα παιδιά του πρίγκιπα Louis και της πριγκίπισσας Tessy, ενώ σημειώνεται ότι ο Μεγάλος Δούκας και η Μεγάλη Δούκισσα έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά. και διάδοχος του Henri είναι ο πρωτότοκος γιος τους, ο 40χρονος πρίγκιπας Guillaume.

Σε άλλες φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί στο Instagram της Maria Teresa βλέπουμε τους χαρούμενους παππούδες μαζί με τα άλλα εγγονάκια τους: τη πριγκίπισσα Amalia και τον πρίγκιπα Liam (παιδιά του πρίγκιπα Felix και της πριγκίπισσας Claire), καθώς και τον πρίγκιπα Charles.

 «Ο Μεγάλος Δούκας και η Μεγάλη Δούκισσα είναι "γεμάτοι" παππούδες. Πήραν τρία από τα εγγόνια τους στο Parc Merveilleux στο Bettembourg» διαβάζουμε μεταξύ άλλων στο post.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ