«Τουρισμός για Όλους»: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της 2ης κλήρωσης για τα voucher των 150 ευρώ - Πώς θα δείτε τις λίστες

Πρόκειται για 75.000 νέους δικαιούχους... 

Δημοσιεύτηκαν οι λίστες των νέων δικαιούχων για το πρόγραμμα επιδότησης διακοπών «Τουρισμός για Όλους».

Το Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2022» έχει ως σκοπό την ενίσχυση της ζήτησης του εγχώριου τουρισμού μέσω της επιδότησης σε δικαιούχους υπηρεσιών διαμονής για την πραγματοποίηση διακοπών εντός της Επικράτειας.

Το Υπουργείο Τουρισμού ανακοίνωσε σήμερα την ανάρτηση των πινάκων νέων κληρωθέντων  δικαιούχων του Προγράμματος, όπως αυτοί προέκυψαν από τη δεύτερη κλήρωση που έλαβε χώρα τη 16η Σεπτεμβρίου 2022, η οποία διενεργήθηκε επί των μη κληρωθεισών αιτήσεων της πρώτης κλήρωσης του Ιουλίου.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το αν κληρώθηκαν μέσω της εφαρμογής https://vouchers.gov.gr/tourism4all, ενώ θα υπάρξει ενημέρωση μέσω μηνύματος sms και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η ενεργοποίηση των Άυλων Ψηφιακών Καρτών και η πίστωση της αναλογούσας ενίσχυσης θα διενεργηθεί το προσεχές διάστημα, με σχετική ενημέρωση των δικαιούχων και πάλι μέσω μηνύματος sms και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Τυχόν διευκρινιστικές ερωτήσεις μπορούν να τίθενται στο tourism4all2022@ktpae.gr, καθώς και στο 210 2600 610, κατά τις ώρες 09:00-17:00.

Υπενθυμίζεται ότι το ποσό που δικαιούνται αυτοί που κληρώθηκαν είναι 150 ευρώ (200 ευρώ για ΑμεΑ).

Δείτε τα αποτελέσματα από την ιστοσελίδα του «Τουρισμός για Όλους» είτε πατώντας σε αυτόν τον σύνδεσμο.

 Μετά την κλήρωση των voucher οι νέοι δικαιούχοι θα ενημερωθούν εντός 3-4 ημερών είτε με sms είτε με mail, και μόλις πιστωθούν τα χρήματα, θα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για τις φθινοπωρινές ή χειμερινές τους διακοπές.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ