COSMOTE: Έφτασαν τα νέα iPhone 14 & iPhone 14 Pro - Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει

Το iPhone 14 έχει οθόνη 6,1’’, νέο σύστημα διπλής κάμερας και μπαταρία μεγαλύτερης διάρκειας.

Η νέα σειρά iPhone 14 | 14 Pro έρχεται με ταχύτητες 5G, καθώς τα νέα μοντέλα είναι πιστοποιημένα στο δίκτυο COSMOTE 5G, το μεγαλύτερο 5G δίκτυο στη χώρα με πάνω από 70% πανελλαδική πληθυσμιακή κάλυψη.

Επίσης, υποστηρίζουν την τεχνολογία eSIM που έφερε πρώτη στην Ελλάδα η COSMOTE.

Tα χαρακτηριστικά των νέων iPhone

Οθόνη: Η οθόνη του iPhone 14 έχει στρογγυλεμένες γωνίες που ακολουθούν μια υπέροχα καμπυλωτή σχεδίαση, τηρώντας παράλληλα τις αναλογίες ενός τυπικού ορθογωνίου. Όταν μετρηθεί ως τυπικό ορθογώνιο σχήμα, η οθόνη είναι 6,06 ίντσες (iPhone 14) διαγωνίως. Η πραγματική περιοχή προβολής είναι μικρότερη.

Ισχύς και μπαταρία: Οι επιδόσεις της μπαταρίας εξαρτώνται από τις ρυθμίσεις του δικτύου και πολλούς άλλους παράγοντες. Τα πραγματικά αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν. H μπαταρία έχει περιορισμένες δυνατότητες επαναφόρτισης και ενδέχεται να χρειαστεί αντικατάσταση. Η ζωή της μπαταρίας και οι δυνατότητες επαναφόρτισης διαφέρουν ανάλογα με τη χρήση και τις ρυθμίσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, μπες στο apple.com/batteries και στο apple.com/iphone/battery.html.

Ανθεκτικό στο νερό: Τα iPhone 14 είναι ανθεκτικά στο νερό και στη σκόνη και έχουν δοκιμαστεί σε ελεγχόμενες συνθήκες εργαστηρίου με αξιολόγηση IP68 σύμφωνα με το πρότυπο IEC 60529 (μέγιστο βάθος 6 μέτρα για έως και 30 λεπτά). Η ανθεκτικότητα στο νερό και στη σκόνη δεν είναι μόνιμη. Η ανθεκτικότητα ενδέχεται να μειωθεί ως αποτέλεσμα φυσιολογικής φθοράς. Μην προσπαθήσεις να φορτίσεις ένα βρεγμένο iPhone. Συμβουλέψου τον οδηγό χρήσης για οδηγίες σχετικά με τον καθαρισμό και το στέγνωμα. Βλάβες που προκαλούνται από την επαφή με υγρά δεν καλύπτονται από την εγγύηση.

Κινητά και ασύρματα δίκτυα: Απαιτείται πρόγραμμα δεδομένων. Η κάλυψη 5G είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένες αγορές και από επιλεγμένους παρόχους κινητής τηλεφωνίας. Οι ταχύτητες διαφέρουν ανάλογα με τις συνθήκες της τοποθεσίας και τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας.
Για λεπτομέρειες σχετικά με την υποστήριξη δικτύου 5G, επικοινώνησε με τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας σου και μπες στη σελίδα apple.com/iphone/cellular.

Τα iPhone 14 Plus θα είναι διαθέσιμα τον Οκτώβριο. \

Οι άτοκες δόσεις ισχύουν με τη χρήση πιστωτικής κάρτας. Τιμές ενδεικτικές με Φ.Π.Α. 24%.Το ποσό μηνιαίας δόσης των 22,27€/μήνα προκύπτει από τα iPhone 14 5G 128GB και των 29,15€/μήνα από τα iPhone 14 Pro 5G 128GB.Η προσφορά «ΔΩΡΟ οι τόκοι» για αγορές χωρίς κάρτα ισχύει έως και 15/10 αποκλειστικά στα φυσικά καταστήματα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ