Roger Federer: Με σμόκιν παίζει ping pong λίγο πριν ξεκινήσει το gala - Απλά γόης (φωτό)

Έκανε ζέσταμα... 

Όπως αναμενόταν, αλλά και ονειρευόταν, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος, ο Ρότζερ Φέντερερ θα παίξει τον τελευταίο αγώνα της καριέρας του, σήμερα Παρασκευή (23/9), με τον Ραφαέλ Ναδάλ όχι ως αντίπαλο, αλλά ως συμπαίκτη στο διπλό, στην πρώτη ημέρα του Laver Cup, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση των διοργανωτών.

 

 

 

 

Οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι των τελευταίων δεκαπέντε ετών θα είναι δίπλα-δίπλα για να εκπροσωπήσουν την Team Europe απέναντι στο ζευγάρι των Αμερικανών Τζακ Σοκ και Φράνσις Τιαφόε, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν την Team World.

Δείτε επίσης: Το All Star Τennis Selfie: Federer, Djokovic, Τσιτσιπάς - Όλοι μαζί στο Λονδίνο (φωτό)

Ο 41χρονος Ελβετός, κάτοχος 20 τίτλων Grand Slam, θα παίξει τον τελευταίο του αγώνα στην "O2 Arena" του Λονδίνου  πριν τελειώσει μια από τις πιο διάσημες καριέρες σε όλα τα αθλήματα.

 

 

Φέντερερ και Ναδάλ ήταν αντίπαλοι σε 40 αναμετρήσεις (σ.σ. 24 νίκες μετράει ο Ισπανός έναντι 16 του Ελβετού), μερικές από αυτές θρυλικές.

 

 

Αλλά πριν το τελευταίο του κύκνειο άσμα, ο Ελβετός μαέστρος του τένις ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram που τον δείχνει να παίζει ping pong με τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν.  Όπως θα δείτε φοράει σμόκιν και είναι πιο γόης από ποτέ.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ