Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η αντίθεση Αφροδίτης - Ποσειδώνα ενισχύει τη φαντασία, αλλά και τη σύγχυση

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα;

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο στο μεγαλύτερο μέρος του Σαββατοκύριακου και το βράδυ της Κυριακής θα προχωρήσει στον Ζυγό για να σχηματίσει τη Νέα Σελήνη σε αυτό το ζώδιο λίγο μετά τα μεσάνυχτα ξημερώνοντας Δευτέρα.

Το Σάββατο έχουμε την όψη αντίθεσης της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα που ενισχύει τη φαντασία, την ονειροπόληση, τις τάσεις φυγής, αλλά και τη σύγχυση. Είναι μια μέρα που προσφέρεται για να το ρίξουμε λίγο έξω, ενώ θα νοσταλγούμε πιο έντονα τις καλές στιγμές του παρελθόντος.

Η Κυριακή είναι κατάλληλη για να οργανώσουμε και να βάλουμε σε τάξη τα πράγματα στο μυαλό μας, στη δουλειά, στο σώμα μας. Θετική μέρα για να ξεκινήσουμε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής ή να κάνουμε μια πιο αυστηρή δίαιτα. Από την άλλη, ίσως χρειάζεται να τροποποιήσουμε ένα πλάνο μας, να κάνουμε αλλαγές, καθώς η Σελήνη σε ένα μεταβλητό ζώδιο μας δίνει μαθήματα προσαρμοστικότητας. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα έχουν ένα πιο απαιτητικό γουηκέντ

. Όταν η Σελήνη βρίσκεται στα δυο ζώδια που κυβερνά ο ανάδρομος Ερμής (τους Διδύμους και την Παρθένο), πολλές φορές αντιλαμβανόμαστε σε μεγαλύτερο βαθμό την επιρροή του, καθώς μπορεί να συμβαίνουν απρόοπτα, εκνευριστικές καθυστερήσεις ή μπερδέματα στην επικοινωνία.

Είναι το ζώδιο ή ο ωροσκόπος σας στα 4 ζώδια που επηρεάζονται ιδιαίτερα από τη Νέα Σελήνη; Ανακαλύψτε το πατώντας εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο στρέφει το ενδιαφέρον σας στα καθήκοντα που έχετε στη δουλειά, στις σπουδές ή στο σπίτι και μπορεί όντως να είστε παραγωγικοί και αποτελεσματικοί, αρκεί να είστε πιο πειθαρχημένοι και πιο αφοσιωμένοι σε όσα έχετε να κάνετε. Φτιάξτε λοιπόν από το ξεκίνημα του Σαββατοκύριακου ένα πλάνο, βάλτε αυτά που είναι προτεραιότητα πάνω πάνω και φανείτε επιλεκτικοί για να έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Ίσως υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να φέρετε εις πέρας και αν η προσοχή σας είναι διασπασμένη δεν θα καταφέρετε τους στόχους σας. Αυτό πρέπει να το προσέξετε λίγο περισσότερο το Σάββατο με την αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα.

Αν ξεφύγατε λίγο ή σας πήραν οι υποχρεώσεις από κάτω και δεν προσέχετε τη διατροφή, τον ύπνο, δεν έχετε χρόνο για άσκηση, πρέπει να βρείτε τον τρόπο να ξαναβρείτε τη φόρμα σας. Η Κυριακή προσφέρεται για κάτι τέτοιο. Από το απόγευμα της Κυριακής μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη ανησυχία, καθώς ξεκινά η επιρροή της Νέας Σελήνης της Δευτέρας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με λίγο άγχος και ανησυχία ξεκινά το Σάββατο, καθώς στο μυαλό σας παίζουν τα θέματα που σας απασχολούν σε σχέση με τη δουλειά αλλά και τα οικονομικά σας. Είναι πιθανό να νιώθετε ότι κάποιοι έχουν αντιφατικά συναισθήματα απέναντι σας. Ή ότι κάποιοι συμφωνούν απόλυτα με τη δράση σας και άλλοι που εναντιώνονται, χωρίς βέβαια εκείνοι να έχουν να σας προτείνουν μια καλύτερη λύση. Σε αυτή την περίπτωση δεν χρειάζεται να το παίρνετε κατάκαρδα.

Εσείς μείνετε σταθεροί και με αυτοπεποίθηση σε σχέση με αυτό που κάνετε και μια χαρά θα κυλήσει η μέρα. Το βράδυ αναζητήστε κάποιες ώρες χαράς και διασκέδασης. Το Σάββατο θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά σας, τον σύντροφο και τους φίλους σας. Μπορείτε να είστε πιο δημιουργικοί στην ημέρα σας και αν είστε και καλλιτέχνες μπορεί να έχετε έμπνευση. Η Κυριακή είναι πιο απαιτητική, ειδικά τις βραδινές ώρες που η Σελήνη θα προχωρήσει στον Ζυγό και θα σας πιάσει μεγαλύτερο άγχος για τα επαγγελματικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σάββατο στρέφει την προσοχή σας στον χώρο του σπιτιού αλλά και στην οικογένεια. Μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείτε με τις ανάγκες των μελών της οικογένειας σας, με τα άτομα που συμβιώνετε, με ένα ακίνητο ή το περιβάλλον του ίδιου του σπιτιού σας.

Για κάποιους μπορεί να είναι ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που θα σας απασχολήσει περισσότερο ή μπορεί να σας δημιουργεί μεγαλύτερη σύγχυση. Όμως μην περιμένετε να κλείνουν υποθέσεις αυτή την περίοδο. Μην ξεχνάτε ότι ο κυβερνήτης σας Ερμής είναι σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία. Διατηρήστε την αισιοδοξία και την υπομονή σας, γιατί οι εξελίξεις θα έρθουν έστω και καθυστερημένα τον Οκτώβριο.

Ακόμη, προσέξτε ιδιαίτερα διαφωνίες μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον. Αν κάποιος στενός συγγενής σας προκαλέσει προτιμήστε να μην αντιδράσετε σπασμωδικά. Απομακρυνθείτε, σκεφτείτε με μεγαλύτερη ψυχραιμία και επανέρχεστε σε μια στιγμή που θα νιώθετε πιο ισορροπημένοι και ήρεμοι μέσα σας. Η Κυριακή από το απόγευμα κι έπειτα είναι σαφώς πιο άνετη και σας προσφέρει την ευκαιρία ξεκούρασης και διασκέδασης.

Διαβάστε τις προλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ