Η Σακίρα μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό της με τον Πικέ: «Ήταν η πιο σκοτεινή στιγμή, επένδυσα ό,τι είχα σε αυτή τη σχέση» (βίντεο)

«Έβαλα την καριέρα μου σε δεύτερη μοίρα για να έρθω στη Βαρκελώνη» 

Η Σακίρα «έσπασε» την σιωπή της για τον χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ, με την Λατίνα τραγουδίστρια να αποκαλύπτει ότι ήταν η «η πιο σκοτεινή στιγμή της ζωής μου».

Ειδικότερα η 45χρονη τραγουδίστρια σε συνέντευξή της στο Elle ανάφερε πως «παρέμεινα σιωπηλή τόσο καιρό και προσπαθούσα να το διαχειριστώ. Είναι δύσκολο να μιλάς γι’ αυτό, ειδικά όσο ακόμη περνάς έναν χωρισμό».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Η διάσημη καλλιτέχνης συμπλήρωσε ακόμα:  «Ήταν η πιο σκοτεινή στιγμή της ζωής μου. Ακόμη πιο δύσκολο επειδή είμαστε στο επίκεντρο της προσοχής και ο χωρισμός μας δεν ήταν ένας κανονικός χωρισμός. Γι’ αυτό ήταν δύσκολο, όχι μόνο για μένα, αλλά και για τα παιδιά μου.

Προσπαθώ να τα προστατεύσω, γιατί είναι η νούμερο ένα αποστολή μου σε αυτή τη ζωή. Όμως ακούνε πράγματα στο σχολείο από τους φίλους τους ή διαβάζουν κάποια πράγματα στα ΜΜΕ, που μπορούν να τους επηρεάσουν».

EFE/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Και συνέχισε λέγοντας: «Εγώ επένδυσα ό,τι είχα σε αυτή τη σχέση και αυτή την οικογένεια. Έβαλα την καριέρα μου σε δεύτερη μοίρα για να έρθω στη Βαρκελώνη, να υποστηρίξω τον σύντροφό μου και να μπορέσει να διεκδικήσει τίτλους. Ήταν μια θυσία αγάπης. Έτσι τα παιδιά μου είχαν μια μητέρα που ήταν παρούσα και έχουμε έναν φανταστικό δεσμό, που δεν σπάει με τίποτα και μας κρατά ενωμένους. Αυτό έχω να πω μόνο».

 

EFE/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Σακίρα ξέσπασε στη συνέντευξή της προσθέτοντας: «Προσπαθώ να τους κρύψω την κατάσταση όσο μπορώ. Είναι πραγματικά ενοχλητικό για δύο παιδιά που προσπαθούν να επεξεργαστούν τον χωρισμό των γονιών τους. Και μερικές φορές νιώθω ότι όλα αυτά είναι ένα κακό όνειρο και ότι θα ξυπνήσω κάποια στιγμή.

Δείτε επίσης: Ζεράρ Πικέ: To κορiτσι του xορεύει …. Σακίρα μπροστά στον καθρέφτη - το άκρως προκλητικό λίκνισμα της κορμάρας (βίντεο)

Αλλά όχι, είναι αληθινό. Και αυτό που είναι επίσης αληθινό είναι η απογοήτευση να βλέπω κάτι τόσο ιερό και τόσο ιδιαίτερο όσο νόμιζα ότι ήταν η σχέση που είχα με τον πατέρα των παιδιών μου και βλέπω ότι μετατράπηκε σε κάτι χυδαίο και φτηνό από τα μέσα ενημέρωσης.

Και όλα αυτά ενώ ο μπαμπάς μου ήταν στη ΜΕΘ και εγώ πολεμούσα σε διαφορετικά μέτωπα. Όπως είπα, αυτή είναι ίσως η πιο σκοτεινή ώρα της ζωής μου. Αλλά μετά σκέφτομαι όλες εκείνες τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο που περνούν δυσκολίες, που περνούν μια κατάσταση τόσο άσχημη όσο η δική μου ή τόσο δύσκολη όσο η δική μου ή χειρότερη».

 

Photo: Instagram/shakira

Η Σακίρα και ο 35χρονος άσσος των γηπέδων ήταν ζευγάρι για πάνω από 10 χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον 7χρονο Σάσα και τον 9χρονο Μίλαν. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ