Γενέθλια για την Catherine Zeta-Jones & τον Michael Douglas: Μέσα από το ιδιωτικό τζετ εύχονται ο ένας στον άλλο (φωτό & βίντεο)

Γέννηθηκαν και οι δύο σαν σήμερα, με 25 χρόνια διαφορά

Τα γενέθλιά τους γιορτάζουν σήμερα η Catherine Zeta-Jones και ο Michael Douglas!

Ο 78χρονος σταρ του Χόλιγουντ και η 53χρονη ηθοποιός γεννήθηκαν και οι δύο στις 25 Σεπτεμβρίου. Βέβαια ο Michael ήρθε στον κόσμο το 1944 και η σύζυγός του το 1969.

Photo: Instagram

Παρά τα 25 χρόνια που τους χωρίζουν το ζεύγος έχει μια πολύ όμροφη σχέση, ενώ την ευτυχία τους ολοκληρώνουν τα δύο τους παιδιά, o 22χρονος Dylan και η 19χρονη Carys. Υπενθυμίζεται ότι ο Douglas έχει ακόμα ένα γιο, τον 43χρονο Cameron, μαζί με την πρώην συζυγό του Diandra Luker.

Με αφορμή τα κοινά τους γενέθλια η Catherina Zeta-Jonas δημοσίευσε στην σελίδα της στο Instagram δύο φωτογραφίες εκείνης και του αγαπημένου της. 

Photo: Instagram

«Είναι τα γενέθλιά μας!! Μετά από 24 χρόνια που γιορτάζουμε την ξεχωριστή μας μέρα μαζί, ανυπομονώ ακόμα???Σ'αγαπώ!!! Στην υγειά σας!!!!!!!!!!» έγραψε στην ανάρτησή της η σταρ.

Παράλληλα η ηθοποιός ανέβασε και ένα βίντεο στο οποίο βλέπουμε το ζεύγος μέσα σε ένα ιδιωτικό αεροσκάφος. «Όλο χαμόγελο καθώς ξεκινάμε τα γενέθλιά μας!!! Ας αρχίσουν τα παιχνίδια!!!!» διαβάζουμε στο post.

Στο κλιπ ακούγεται η Zeta-Jones να λέει «είναι τα γενέθλιά μας», ενώ εύχεται στον σύζυγό της, αλλά και στον εαυτό της, με τον Douglas να της λέει με την σειρά του «χρόνια πολλά καλή μου».

Η 53χρονη φορά γυαλιά ηλίου, ένα μαύρο καπέλο και λευκό πουλόβερ, ενώ ο Michael είναι επίσης ντυμένος casual με μπουφάν, καπέλο και μπεζ παντελόνι. Ο τελευταίος ευχήθηκε επίσης στην γυναίκα του μέσα από τα social media.

Ειδικότερα δημοσίευσε μια φωτογραφία από κάποιο παλιό τους ταξίδι γράφοντας: «Χρόνια πολλά Catherine! Σε αγαπώ πάντοτε για πάντα».

Το ζεύγος την Παρασκευή εθεάθη να απολαμβάνει το γεύμα του στη Σαρδηνία, ενώ νωρίτερα ήταν στο γιότ κάποιον φίλων τους. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ