Ο Σπύρος Παπαδόπουλος για τον καρκίνο: «Δεν λέω ποτέ πως θα το νικήσω - λέω θα το διαχειριστώ, άμα χάσουμε, χάσαμε» (βίντεο)

Ήταν καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» βρέθηκε ο Σπύρος Παπαδόπουλος με τον ηθοποιό να μιλά μεταξύ άλλων για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. 

Ειδικότερα αναφερόμενος στον καρκίνο ο ίδιος είπε:  «Λένε πως σε αυτή την αρρώστια η ψυχολογία παίζει τον κύριο ρόλο. Δεν ξέρω αν είναι ένα είδος σοφίας ή ένα είδος μοιρολατρίας, ο λόγος που αντιμετωπίζω τα δύσκολα πράγματα έτσι είναι γιατί λέω πως ήταν να γίνει. Όχι μόνο η υγεία αλλά οτιδήποτε ακραίο πράγμα».

Και πρόσθεσε ακόμα: «Αλλά, όχι, δεν λέω ποτέ πως θα το νικήσω. Λέω πως θα δω τι θα κάνω, θα το διαχειριστώ. Θα δούμε. Άμα χάσουμε, χάσαμε. Δεν είμαι καθόλου εναντίος της ήττας. Καθόλου».

Ακόμα ο ηθοποιός μίλησε στην Ναταλία Γερμανού για την γνωριμία του με τον πατέρας της Φρέντυ, με την παρουσιάστρια να θυμάται ότι η τελευταία παράσταση που είδε με τον αείμνστο μπαμπά της, ήταν του Σπύρου Παπαδόπουλου.

«Με τον Φρέντυ όταν έκανε καμιά ήττα ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός πειραζόμασταν» είπε μεταξύ άλλων στο «Καλύτερα δεν γίνεται», αναφερόμενος στις πλάκες που έκαναω ματαξύ τους, ενώ ακόμα αναφέρθηκε στην ευαισθησία που έχει σε θέματα που αφορούν στους πρόσφυγες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ