Μέρα χαράς για την Εριέττα Κούρκουλου & τον Βύρωνα Βασιλειάδη: Βάφτισαν τον γιο τους - Η εντυπωσιακή vegan τούρτα (φωτό & βίντεο)

Ο μικρός Νίκος Βασιλειάδης Κούρκουλος ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Μάρτιο

Ημέρα χαράς για την Εριέττα Κόρκουλου και τον Βύρωνα Βασιλειάδη που βάφτισαν το Σάββατο τον γιο τους.

Ο μικρός Νίκος Βασιλειάδης Κούρκουλος ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Μάρτιο, ενώ υπενθυμίζεται ότι πήρε το όνομά του τόσο από τον αείμνηστο μπαμπά της Εριέττας, Νίκο Κούρκουλο, όσο και από τον πατέρα του συζύγου της ο οποίος επίσης δεν είναι πια στη ζωή.

Φωτογραφίες: Instagram/eriettakourkouloulatsi

«Εμείς έχουμε έναν Νίκο (σ.σ. τον πατέρα της)… Θεωρούσα δεδομένο ότι τον γιο μου θα τον λένε Νίκο. Ήμουν τυχερή γιατί παντρεύτηκα έναν άντρα που και τον δικό του πατέρα τον έλεγαν Νίκο και ο Βύρωνας τον έχει χάσει και αυτός από καρκίνο. Είχαμε αρκετά κοινά και ήταν εύκολη η απόφαση του ονόματος» είχε πει η κόρη της Μαριάννας Λάτση σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ.

Επιστρέφοντας στην βάφτιση το αγαπημένο ζεύγος φρότνισε το μενού - συμπεριλαμβανομένης της τούρτας - να είναι αποκλειστικά vegan. Άλλωστε η Εριέττα, η οποία έχει καταφύγιο ζώων στον Ωροπό, αποφεύγει κάθε προϊόν ζωικής προέλευσης - αρχές που μοιράζεται με τον σύζυγό της και τις οποίες θέλει να περάσει και τον γιο της.

Στα stories της στο Instagram βλέπουμε λοιπόν την κάρτα που έλαβαν οι καλεσμένοι στην βάφτιση του γιου της και η οποία έγραφε: «Κανένα ζώο δεν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του δείπνου σας. Tο μέλλον είναι vegan. Επιλέξτε την ευγένεια. Ίσως αυτό το γεύμα να είναι το πρώτο πολλών άλλων».

Όσο για την vegan τούρτα, αυτή ήταν τετραώροφη σε λευκό και μπλε χρώμα, με σχέδια που θύμιζαν κύματα και χρυσές λεπτομέρειες. Στην κορυφή υπήρχε το  αρχικό του ονόματος του μικρού Νίκου.

Την τούρτα δημιούργησε ο pastry chef Αλεξάντερ Παβλόφ με τον ίδιο να αναφέρει:  «Ήταν χαρά μου να φτιάξω την τούρτα του μικρού Νίκου».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ