Απλά δείτε τον! Ο Rock γυμνάζεται μετά μουσικής - Tο βίντεο που θα σας πείσει να ξεκινήσετε επιτέλους άσκηση

Εσείς ακούτε μουσική όταν γυμνάζεστε; 

Το καλοκαίρι τελείωσε και η επιστροφή στο γυμναστήριο θα μπορούσε να θεωρηθεί σχεδόν υποχρεωτική.

Ωστόσο, εάν ακόμη δεν έχεις καταφέρει να βρεις το κουράγιο και την έμπνευση που χρειάζεσαι, τότε ο “The Rock” είναι εδώ για να σε βοηθήσει. 

 

 

Πολλές είναι οι έρευνες που υποστηρίζουν ότι η μουσική κατά τη διάρκεια της άσκησης, είναι αυτή που μας δίνει τις περισσότερες φορές την ώθηση να βάλουμε τα δυνατά μας. 

Ο Ντούειν Τζόνσον, το ακολουθεί πιστά αυτό και πάντα γυμνάζεται μετά μουσικής.  Όπως θα δείτε και στο τελευταίο βίντεο που ανάρτησε, γυμνάζει τα πόδια του και ακούει τον ράπερ Juice Wrld.

Να σημειώσουμε πως ο  διάσημος ηθοποιός και πρώην παλαιστής του WWE είναι γνωστός για τις αυστηρές δίαιτες και τις ακραίες προπονήσεις του. 

 

 

 

 

Μάλιστα, ο Στίβεν Μέρτσαντ, ο οποίος σκηνοθέτησε το 2019 την ταινία «Fighting With My Family» στην οποία πρωταγωνιστεί ο Ντουέιν Τζόνσον, μίλησε για το αυστηρό πρόγραμμα διατροφής του ηθοποιού.

 

 

«Νομίζω ότι κάποιος μου είπε, ίσως ο ίδιος, ότι όταν πηγαίνει για δείπνο με φίλους πρέπει να πηγαίνει το φαγητό του στο εστιατόριο και να του το ζεσταίνουν γιατί είναι τόσο δομημένη η δίαιτα που πρέπει να ακολουθήσει», είπε ο σκηνοθέτης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ