Ιτέα: 28η Οκτωβρίου στο Nafsika Palace 4* με το Ι.Χ. σας - Ένα πολυτελές μπουτικ ξενοδοχείο με εκπληκτική θέα στη θάλασσα (φωτό)

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία στις ρίζες του Μαντείου των Δελφών

Τα Manessis Travel έχουν να μας προτείνουν μια όμορφη εκδρομή στην Ιτέα, για την 28η Οκτωρβίου και έχουν φροντίσει για την διαμονή μας στο NAFSIKA PALACE 4*. Η τιμή ξεκινά από 68€  την βραδιά (2 ημέρες / 1 νύχτα). 

Καλώς ήρθατε στο Nafsika Palace, ένα πολυτελές μπουτικ ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, φτιαγμένο για απαιτητικούς ταξιδιώτες.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία στις ρίζες του Μαντείου των Δελφών, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τη θάλασσα, στην καρδιά της επιχειρηματικής και εμπορικής περιοχής της Ιτέας, μιας ήσυχης γραφικής παραθαλάσσιας πόλης.

Λόγω της ευνοϊκής του τοποθεσίας, το ξενοδοχείο λειτουργει όλο το χρόνο. Μετά από εκτεταμένη ανακαίνιση το 2007, το ξενοδοχείο διαθέτει πολυτελή καταλύματα με εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Είναι ένα ξενοδοχείο σχεδιάσμένο για ανθρώπους που αναγνωρίζουν την ποιότητα και την παραδοσιακή φιλοξενία.

ο προσωπικό μας στο Nafsika Hotel σας περιμένει να σας περιβάλλει με αυθεντική και παραδοσιακή φιλοξενία. Είμαστε σίγουροι ότι θα ικανοποιήσουμε όλες τις ανάγκες σας σε ένα ζεστό, άνετο και υψηλών προδιαγραφών περιβάλλον.

Κάντε τις online κρατήσεις σας ανάλογα με την περίοδο που σας ενδιαφέρει εδώ: https://bit.ly/3UpXzHw

*Φωτογραφίες via manessistravel.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ