Μαρία Ιωαννίδου: «Κάναμε εξωσωματική με τον Φρέντυ, πέτυχε και μετά πέθανε. Ο Θεός με τιμώρησε… Απέβαλα πάνω στην σκηνή ενώ χόρευα» (βίντεο)

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις προσπάθειές της να μείνει έγκυος, και στάθηκε στις αποφάσεις που μετάνιωσε «φρικτά».

Η Μαρία Ιωαννίδου προχώρησε σε μία μεγάλη αποκάλυψη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και συγκίνησε... μεταξύ άλλων τόνισε πως υπήρξαν άτομα που έχουν κακοποιήσει την ηθελημένη αφέλειά της. Παράλληλα αναφέρθηκε στις αμβλώσεις που είχε κάνει, κάτι που μετάνιωσε, ενώ στη συνέχεια είχε προσπαθήσει νε μείνει έγκυος. Τι ανέφερε για τη σχέση της με τη Ναταλία Γερμανού...

«Σας αρέσω δεν σας αρέσω, είμαι έπος! Αισθάνομαι λίγο Τσέχοφ, λίγο Ντοστογιέφσκι, λίγο Καβάφης με την αυτοβιογραφία μου. Η Ναταλία είναι λίγο μοναχικό άτομο από επιλογή, δεν βρισκόμαστε συχνά. Όταν είχα τον καρκίνο τηλεφωνούσε, άλλα δεν πέρασε να με δει», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η Μαρία Ιωαννίδου μοιράστηκε και μία τραυματική εμπειρία που είχε στο παρελθόν.. «Έχω μετανιώσει φρικτά που έκανα τόσες πολλές αμβλώσεις. Κάναμε εξωσωματική με τον Φρέντυ Γερμανό, πέτυχε και μετά πέθανε. Ο Θεός με τιμώρησε… Απέβαλα πάνω στην σκηνή ενώ χόρευα», είπε.

Η Μαρία Ιωαννίδου αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας της, όταν ανακάλυψε ότι είχε καρκίνο στον μαστό. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ