The Crown: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της πέμπτης σεζόν - O «πόλεμος» Κάρολου με Νταϊάνα σε πρώτο πλάνο

Η νέα σεζόν της δημοφιλούς σειράς διαδραματίζεται τη δεκαετία του '90

 

Κυκλοφόρησε από το Netflix το πρώτο teaser trailer για την πέμπτη σεζόν του The Crown, που εστιάζει στους καβγάδες ανάμεσα στον πρίγκιπα Κάρολο και την πριγκίπισσα Νταϊάνα, την εποχή που αντιμετώπιζαν προβλήματα στο γάμο τους.

Η επόμενη σεζόν της δημοφιλούς σειράς διαδραματίζεται τη δεκαετία του '90 με τον Ντόμινικ Γουέστ να υποδύεται τον πρίγκιπα Κάρολο και την Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι στον ρόλο της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Το trailer παρουσιάστηκε στο event του Netflix, Tudum, όπου οι fans μπόρεσαν να δουν για πρώτη φορά τις πρώτες εικόνες από τον πέμπτο κύκλο που θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Νοεμβρίου.

"Το Buckingham Palace ανακοινώνει: Με μεγάλη λύπη, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας παίρνουν διαζύγιο”, ακούγεται στην αρχή του trailer που δείχνει κοντινά πλάνα του Καρόλου και της Νταϊάνα ενώ ετοιμάζονται να κάνουν δηλώσεις στην τηλεόραση. Στον πέμπτο κύκλο η Ιμέλντα Στάντον θα υποδύεται τη βασίλισσα Ελισάβετ και ο Τζόναθαν Πράις θα υποδύεται τον πρίγκιπα Φίλιπππο. Αυτή την περίοδο συνεχίζονται τα γυρίσματα για τον έκτο κύκλο της σειράς, τα οποία είχαν σταματήσει για ένα διάστημα προς ένδειξη σεβασμού και πένθους μετά τον θάνατο της Βρετανίδας μονάρχη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ