Κρήτη: Βίαζε την 13χρονη κόρη της συντρόφου του, ενώ τα αδέλφια της ήταν στο σπίτι - Το κορίτσι μίλησε σε καθηγήτριά του (φωτό)

Οι αρχές ερευνούν μια σοκαριστική υπόθεση

Για περισσότερο από δύο χρόνια ένα 13χρονο σήμερα κορίτσι, σε χωριό του Δήμου Ηρακλείου, φέρεται να κακοποιούνταν σεξουαλικά από τον 46χρονο πατριό της, σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν στις αστυνομικές αρχές. 

Το κουβάρι της υπόθεσης, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Cretalive άρχισε να ξετυλίγεται όταν η 13χρονη μίλησε σχετικά σε καθηγήτριά της. 

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το κορίτσι κακοποιούνταν σεξουαλικά, όπως καταγγέλθηκε, τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, όλο το διάστημα από το καλοκαίρι του 2020 έως και πρόσφατα, με την χρήση βίας και απειλών, όταν απουσίαζε η μητέρα της από το σπίτι. 

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, η τελευταία φορά που συνέβη ήταν στις 25 Σεπτεμβρίου κι ενώ η μητέρα του κοριτσιού είχε γεννήσει πριν λίγες ημέρες. Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δύο παιδιά. 

Το κορίτσι μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στην Παιδιατρική κλινική, ενώ ο 46χρονος συνελήφθη και οδηγείται ενώπιον του Εισαγγελέα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα του κοριτσιού φέρεται να αρνείται μετ' επιτάσεως τα όσα καταλογίζονται στον σύντροφό της. 

Κάτοικοι του χωριού που μίλησαν στο Creta24 τόνισαν ότι είδαν αστυνομικούς να ρωτούν πληροφορίες προκειμένου να εντοπίσουν το παιδί και τη μητέρα του.  Η ανήλικη φέρεται να είπε, όπως αναφέρουν κάτοικοι του χωριού που ενημερώθηκαν σχετικώς, ότι ο φερόμενος ως δράστης έταζε από χρήματα μέχρι κινητά τηλέφωνα και τάμπλετ στο παιδί.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 46χρονος φέρεται να βίαζε την 13χρονη ενώ τα άλλα αδέρφια της ήταν στο σπίτι και η μητέρα απουσίαζε. «Το κλείδωνε σε δωμάτιο του σπιτιού» είπε αρμόδια πηγή στην τοπική ιστοσελίδα.

Οι ίδιες πηγές  σημειώνουν ότι υπάρχουν ευρήματα που επιβεβαιώνουν τη καταγγελία που έγινε. Η μητέρα είναι αλλοδαπή, αλλά μένει νόμιμα στη χώρα, ενώ ο φερόμενος ως δράστης εργάζεται στον τουριστικό κλάδο και δεν έχει απασχολήσει τις Αρχές.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ