Τα ζώδια που δεν ξεχνούν ποτέ τα λάθη σου και στα «χτυπάνε» με την πρώτη ευκαιρία

Μην νομίζεις ότι θα ξεχάσουν τι έχεις κάνει…

 

Δεν υπάρχει περίπτωση. Τα ζώδια αυτά, στο μυαλό τους κρατάνε… σημειώσεις. Καταγράφουν σε ένα «μαύρο κιτάπι» όλα όσα έχεις κάνει και έχεις πει. Ποτέ δεν θα το αφήσουν να περάσει έτσι. Με την πρώτη ευκαιρία θα σου υπενθυμίζουν όλα τα λάθη σου και το πόσο τους πλήγωσες ή τι κακό προκάλεσες. Δεν υπάρχει αυτό που λέμε… περασμένα, ξεχασμένα. 

Λογικά κάποια στιγμή στην ζωή σου θα έχεις ακούσει για τον «Τειρεσία», την black list των τραπεζών. Όπως προτείνει το astrology.gr σκέψου ότι τα ζώδια που θα σου αναλύσουμε λίγο πιο κάτω, έχουν τον δικό τους Τειρεσία στο κεφάλι τους. Και αν μπεις εκεί, δεν βγαίνεις, ο κόσμος να χαλάσει. Με τις τράπεζες, αν ξεχρεώσεις έχεις πιθανότητα, με τα ζώδια αυτά, ποτέ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος έχει μνήμη… ελέφαντα. Θυμάται τα πάντα. Ειδικότητά του άλλωστε το παρελθόν. Μένει κολλημένος σε όλα όσα έγιναν ή έζησε. Δεν ξεχνά και δεν προσπερνά όσα έχουν συμβεί. Δεν έχει σημασία, αν τώρα είστε καλά και τα έχετε ξαναβρεί. Αν ζήτησες συγγνώμη και αν τη δέχτηκε. Προσωρινή είναι να ξέρεις η άφεση αμαρτιών και όταν θυμώσει ξανά ή του «γυρίσει το μάτι», θα αρχίσει να σου αναλύει ένα ένα όοοολα όσα έχεις κάνει. Μη σου πούμε ακόμα και από τη μέρα της βάφτισής σου. Τόσο πίσω θα φτάσει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα λόγια είναι περιττά, όταν μιλάμε για την Παρθένο. Αυτή κι αν κρατά σημειώσεις, αποδείξεις, φωτογραφίες, συνομιλίες και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς. Θυμάται όλες τις λεπτομέρειες και δε θα διστάσει, αν πληγωθεί ή εκνευριστεί ή γενικότερα, αν κάτι μαζί σου δεν της βγαίνει, να σε κράξει άσχημα. Θα στα «χώσει» για όλα όσα έχουν συμβεί. Θα φροντίσει να μην παραλείψει τίποτα! Θα είναι τόσο καυστική και επικριτική που εύκολα θα σε κάνει να βάλεις τα κλάματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως μπορεί να κάνει… ανακωχή για ένα διάστημα μαζί σου, αλλά μην νομίζεις ότι θα ξεχάσει όλα όσα έχεις κάνει. Θα σε έχει πάντα στην black list του και πίστεψέ μας, από τον «Τειρεσία» του Αιγόκερω, δεν θα έβγαινε ούτε ο Θεός ο ίδιος. Δεν χαρίζει κάστανο, δεν δέχεται εύκολα συγγνώμες κτλ, αλλά, αν τελικά το κάνει, θα προχωρήσει αφήνοντας στο παρελθόν όσα έγιναν, δεν θα ξεχάσει όμως τι έκανες. Και με την πρώτη ευκαιρία, αν εσύ… παραστρατήσεις, θα σου τα θυμίσει όλα, θα σου τα «χτυπήσει» και θα πατήσει εκεί που πονάς περισσότερο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ