Η «πριγκίπισσα» Τατιάνα και η «βασίλισσα» της νύχτας Δέσποινα Βανδή μαζί στο Λονδίνο - Το gala στο χλιδάτο Dorchester (φωτό)

Τα εντυπωσιακά outfits!

Το 6ο ετήσιο gala του Hellenic Initiative πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη στο χλιδάτο, πεντάστερο ξενοδοχείο Dorchester του Λονδίνου.

Το παρών στην ξεχωριστή αυτή βραδιά, που διοργανωθηκε για την 10η επέτειο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού, έδωσαν μεταξύ άλλων η Τατιάνα Μπλάτνικ, αλλά και ο μεγάλος γιος του τέως βασιλιά της Ελλάδος Κωνσταντίνου, Παύλος, ο οποίο υπενθυμίζεται πως χόρεψε και ζεϊμπέικο!

Photos: Instagram/tatianablatnik

Άλλωστε οι δύο τους ήταν ανάμεσα στους ομιλητές, ενώ μαζί τους ήταν η κόρη του Παύλου Μαρία - Ολυμπία και ο αδελφός του Φίλιππος. Παράλληλα σε μία από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στο Instagram της η Μπλατνικ βλέπουμε και την διάσημη Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας Μαίρη Κατράντζου.

Και από τις «πριγκίπισσες», πάμε στην «βασίλισσσα» της νύχτας Δέσποινα Βανδή, η οποία και διασκέδασε τους λαμπερούς καλεσμένους με αγαπημένες επιτυχίες!

Η τραγουδίστρια φόρεσε ένα ασημένιο bodysuit με φτερά στο τελείωμα και μεγάλο ντεκολτέ, ενώ είχε τα μαλλιά της κάτω σε χαλαρές μπούκλες. 

Όσο για την Τατιάνα Μπλάτινικ η σύζυγος του Νικόλαου, ήταν πολύ εντυπωσιακή με την ίδια να επιλέγει ένα μαύρο βελούδινο φόρεμα με έξω τους ώμους, το οποίο είχε λευκά και μπλε σχέδια στη  φούστα αλλά και λίγο διαφάνεια.

Photos: Instagram/tatianablatnik

Τέλος η Μαρία - Ολυμπία φόρεσε ένα μαύρο κομψό φόρεμα έως το γόνατο, που είχε μια μπλε αστραφτερή λεπτομέρεια κάτω από το στήθος. 

Η Τατιάνα Μπλάτνικ έγραψε μεταξύ άλλων σε σχετική της ανάρτηση στο Instagram: «Ήταν μια μαγική βραδιά που γιόρτασε τα πάνω από 10 χρόνια συναντήσεων για να υποστηρίξουμε το μέλλον της Ελλάδας, αλλά και τιμώντας το απίστευτο έργο του Prince’s Trust International & the Conservation Collective.

Όπως οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε, η κοινότητα THI έχει γίνει η οικογένειά μου και έχοντας την πραγματική μου οικογένεια εκεί, τον Παύλο, τον Φίλιππο και την Ολυμπία, την έκαναν πιο ξεχωριστή. Ευχαριστώ όλους όσους ήρθαν και υποστήριξαν. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην @desp1navandi που τους έκανε όλους να ΧΟΡΕΨΟΥΝ Τι νύχτα! ✨.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ