Η Μόνικα Μπελούτσι στηρίζει την καριέρα της καλλονής κόρης της - Η Ντέβα Κασέλ με πράσινο σατέν φόρεμα στο afterparty του Dolce & Gabbana

Η πανέμορφη 18χρονη κόρη της Monicca Belucci της μοιάζει απίστευτα....

Η κόρη μιας από τις ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη, της Monicca Belucci βαδίζει στα βήματα της μαμάς της, επιβεβαιώνοντας την παροιμία «το μήλο κάτω από τη μηλιά».

Η Deva Cassel, με την αυθεντική μεσογειακή ομορφιά ενηλικιώθηκε πριν λίγες ημέρες, συγκεκριμένα στις 12 Σεπτεμβρίου και φαίνεται ότι αποτελεί τη νεότερη εκδοχή της πανέμομφης Ιταλίδας σταρ.

Μάλιστα η μαμά της καμαρώνει για αυτήν και την στηρίζει. Πριν από λίγες ώρες ανέβασε μια φωτογραφία από την καλλονή κόρη της, η οποία βρέθηκε στο party του Dolce&Gabbana στο Μιλάνο. 

Όπως θα δείτε η Deva, φοράει ένα πράσινο σατέν φόρεμα με ένα μαύρο choker στο λαιμό.

Να σημειώσουμε πως το όμορφο μελαχρινό κορίτσι ξεκίνησε να ασχολείται με το modeling στην πολύ νεαρή ηλικία των 13 χρόνων. Μάλιστα, με το υπέροχο πρόσωπο και το καλλίγραμμο σώμα της, δεν άργησε να ξεχωρίσει στις πασαρέλες και μόλις στα 15 χρόνια της αποτέλεσε το πρόσωπο της καμπάνιας των Dolce & Gabbana και του καινούργιου αρώματος που λάνσαρε το διεθνές brand.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ