National Daughters Day: Διάσημες μαμάδες γιορτάζουν τις κόρες τους - Brooke Shields, Reese Witherspoon, Marie Chantal (φωτό)

Οι τρυφερές τους αναρτήσεις

Το Σάββατο 25/9 ήταν η National Daughters Day (Εθνική Ημέρα Κόρης) και διάσημες κυρίες μοιράστηκαν στα social media γλυκές αναρτήσεις για τις αγαπημένες τους κόρες.

Ξεκινάμε με την Reese Witherspoon και την 23 Ava η οποία είναι φτυστή η μαμά της!

«Πάντα νιώθω πολύ τυχερή που έχω στη ζωή μου την υπέροχη, δημιουργική, ταλαντούχα κόρη μου! ?Τι δώρο να μοιράζομαι αυτό το ταξίδι ζωής μαζί σου ..και τις καλύτερες συμβουλές μακιγιάζ... είναι πραγματικά υπέροχο να μοιράζεσαι συμβουλές ομορφιάς, memes για σκύλους και το ίδιο μέγεθος παπουτσιού. Κάνει τη ζωή τόσο διασκεδαστική!» έγραψε η 46χρονη ηθοποιός σε ανάρτησή της στο Instagram δημοσιεύοντας μια κοινής τους φωτογραφία.

Υπενθυμίζεται ότι η ηθοποιός έχει αποκτήσει την κόρη της, αλλά και τον 18χρονο γιο της Deacon Reese Phillippe, με τον πρώτο της σύζυγό Ryan Phillippe. Ακόμα έχει ένα μικρότερο γιο, τον 9χρονο Tennessee James, μαζί με τον τωρινό της άντρα Jim Toth.

Ανάλογο post έκανε και η Μarie Chantal ανεβάζοντας στο Instagramμια φωτογραφία της κόρης της Μαρίας - Ολυμπίας.

«Μια μέρα αργά αλλά χαρούμενη #nationaldaughtersday στην αγαπημένη μου κόρη @olympiagreece ❤️ λατρεύω αυτό @aquazzura» έγραψε η σύζυγος του Παύλου, με τον οποίο έχει ακόμα τέσσερα παιδια: τον Κωνσταντίνο - Αλέξιο, τον Αχιλλέα - Ανδρέα, τον Οδυσσέα - Κίμωνα και τον Αριστείδη - Σταύρο.

Φωτογραφίες με τα κορίτσια της ανέβασε στο Instagram και η Brooke Shields η οποία μοιράστηκε στογμιότυπα από το σήμερα, αλλά και από όταν οι κόρες της ήταν πιο μικρές.

Φωτογραφίες: Instagram

«Η περηφάνια και η χαρά μου. Όλη μου η καρδιά. Τα κορίτσια μου. Χαρούμενη» έγραψε στο post η 57χρονη σταρ της «Γαλάζιας Λίμνης» η οποία έχει αποκτήσει την Rowan και την Grier με τον σύζυγό της Chris Henchy.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ