Γιώργος Χρυσοστόμου: Η μελαγχολία της εφηβείας, το αλκοόλ και η ψυχανάλυση – «Με αγάπησα πολύ»

Πως ο αγαπημένος ηθοποιός πήρε την απόφαση να αλλάξει τη ζωή του

 

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς της νέας γενιάς. Ταλαντούχος, ατακαδόρος, κάθε του συνέντευξη αναπαράγεται από όλα τα μέσα, γιατί πάντα έχει κάτι να πει. Και η αλήθεια είναι ότι και στη σημερινή του συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» έκανε… «Το Σώσε»!

«Μεγάλωσα σε μία πολύτεκνη οικογένεια, είναι ευλογία και η κληρονομιά μου. Έβλεπα άλλα παιδιά που είχαν ένα αδελφάκι και τα ζήλευα. Η εφηβεία μού βγήκε σε μελαγχολία, ήμουν αμίλητος. Η μελαγχολία της εφηβείας μου αργότερα μετουσιώθηκε στους ρόλους και στο φλερτ. Ήμουν μελαγχολικό αγόρι και με προσέγγιζαν τα κορίτσια. Αυτό το κόλπο χρησιμοποιούσε ο εαυτούλης μου», είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός. Ερωτηθείς για την πιο μακροχρόνια σχέση του, παρότι πάντα φειδωλός σε τέτοιες πληροφορίες αποκάλυψε ότι αυτή κράτησε μόλις ένα χρόνο. «Βγήκα από τη σχολή με μεγάλη έπαρση. Πήγα να δουλέψω με το κεφάλι ψηλά. Έλεγα ότι δεν φταίω εγώ, φταίνε οι άλλοι. Άλλαξα δουλειά για 6-7 χρόνια. Μου κόπηκε η έπαρση και ξεκίνησα από το μηδέν. Δούλευα ταυτόχρονα μπάρμαν, κλόουν σε παιδικά πάρτη, DJ… Η δουλειά του κλόουν είναι γέλιο και δάκρυ μαζί. Σταμάτησα τη νύχτα και τη σχέση μου με το αλκοόλ πριν τέσσερα χρόνια».

Όταν ήρθε στη ζωή του η σειρά L.A.P.D. ο Γιώργος Χρυσοστόμου βρισκόταν σε σκοτεινή φάση. Εκείνο που τον έκανε να πάρει την απόφαση να αλλάξει ήταν η διαπίστωση πως θα άντεχε η υπόλοιπη μισή ζωή του να συνεχίσει έτσι. «Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία από το 2011. Με αγάπησα πολύ, τώρα τελευταία ακόμη πιο πολύ. Μέχρι τα 38-40 ό,τι ήταν να γίνει έγινε… Πλέον σηκώνομαι το πρωί και λέω ότι την έχω τη μέρα». Ο ηθοποιός ανέφερε πως έχει τύχει να δώσει τις πρώτες βοήθειες στον δρόμο, καθώς ο πατέρας του ήταν νοσοκομειακός υπάλληλος, και έχει πάντα μαζί του ένα οργανωμένο σακίδιο.

«Αγαπιόμαστε οι ηθοποιοί μεταξύ μας. Πολλοί συνάδελφοι έρχονται στις παραστάσεις που τους καλείς με σημειωματάριο για τις αρνητικές εντυπώσεις τους», είπε στη συνέχεια, σημειώνοντας ότι η παράσταση «Ιφιγένεια εν Αυλίδι», στην οποία ενσαρκώνει τον Αχιλλέα, θα ρίξει αυλαία στις 30 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο. Όσον αφορά τη συμμετοχή του στην παράσταση «Το Σώσε», που ξεκινά ξανά την επόμενη εβδομάδα στο Θέατρο Παλλάς, την χαρακτήρισε ως μία ευκαιρία που συμβαίνει μία φορά στο τόσο. «Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης έκανε ένα ωραίο μάζεμα. Θα μου έπαιρνε επτά σεζόν να δουλέψω ξεχωριστά με τον καθένα», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ