Ξετρελαθήκαμε πάλι με τα νέα Carolina Herrera γυαλιά- Κομψά, υπερμεγέθη, σε σχήμα πεταλούδας- μέταλλο & πέρλες για αίσθηση πολυτέλειας- υπέρκομψα τα μυωπίας

Η νέα συλλογή γυαλιών εντυπωσιάζει και πάλι!

Η CAROLINA HERRERA παρουσιάζει τη συλλογή Γυαλιών Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022: σχεδιασμένη για τη γυναίκα που διαθέτει αυτοπεποίθηση και δύναμη, η συλλογή γυαλιών αποτυπώνει την ουσία της μάρκας CAROLINA HERRERA, με εκφραστή την θηλυκή και χαρούμενη αισθητική της.

Οι πιο κομψές φόρμες στολίζονται με πέρλες, ενώ τα πιο παιχνιδιάρικα σχέδια έχουν διακοσμηθεί με τις χαρακτηριστικές ρίγες στον εσωτερικό μεταλλικό πυρήνα ή με έντονα μοτίβα σε όλη την έκταση των βραχιόνων και τα ευκολοφόρετα μοντέλα διαθέτουν διακριτικές ρίγες από σμάλτο σε χρωματικές αντιθέσεις στα πλαϊνά.

Η νέα συλλογή γυαλιών, εκφράζοντας μια διαχρονική και συνάμα σύγχρονη αντίληψη της θηλυκότητας, αποτελείται από μια πλήρη γκάμα γυαλιών ηλίου και οράσεως, με προτάσεις από ασετάτ και μέταλλο ή από συνδυασμό των δύο υλικών και σχήματα τετράγωνα, πεταλούδα ή «cat-eye».

Ξεχωρίζουν με λεπτομέρειες όπως το γυαλιστερό σήμα με το εμβληματικό, κόκκινο μονόγραμμα CH ή το στρογγυλεμένο τρισδιάστατο ένθετο με το μονόγραμμα στα ακροβραχιόνια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ