Η Sarah Jessica Parker με τον σύζυγό της & τις δίδυμες κόρες τους στην πρεμιέρα του Hocus Pocus 2 - Η τουνίκ, οι φούξια γόβες (φωτό & βίντεο)

Υπέροχες η μαμά και τα κορίτσια της!

Η Sarah Jessica Parker συνοδευόταν από τον σύζυγό της και τις δίδυμες κόρες τους στην πρεμιέρα της ταινίας Hocus Pocus 2.

Η 57χρονη ηθοποιός και τηλεοπτική παραγωγός πόζοαρε στον μωβ χαλί του AMC Lincoln Square Theatre της Νέας Υόρκης μαζί με τον 60χρονο Matthew Broderick και τις 13χρονες, Tabitha Hodge και Marion Loretta Elwell.


Σημειώνεται ότι το ζεύγος, το οποίο είναι παντρεμένο από το 1997 έχει ακόμα ένα παιδί, τον 19χρονο James Wilkie.

Η Parker επέλεξε για την πρεμιέρα ένα υπέροχο σύνολο που ταίριαζε άψογα στην αισθητική της ταινίας - όπως άλλωστε και οι συμπρωταγωνίστριές της.

Δείτε όλες τις φωτό πατώντας το βελάκι στα δεξιά

Ειδικότερα την είδαμε με ένα cropped ροζ παντελόνι, το οποίο συνδύασε με τουνίκ με λουλούδια και αστραφτερές λεπτομέρειες. Το look ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι φούξια γόβες.

Η Tabitha από την άλλη φορούσε ένα μαύρο φόρεμα με φουσκωτά μανίκια και λαμπερές peep toe γόβες με λουράκι. Η αδελφή της Marion ήταν εξίσου κομψή με ένα αστραφτερό cocktail φουστάνι και ίδια γοβάκια με την αδελφή της σε άλλο χρώμα. Σύμφωνα με το E! News τα δύο κορίτσια φορούσαν παπούτσια από το brand της διάσημης μαμάς τους. 

O 60χρονος ηθοποιός από πλευράς του ήταν ντυμένος με ένα καφέ κοστούμι, γραβάτα και suede παπούτσια.

Η Parker - σχεδόν 30 χρόνια μετά την πρώτη ταινία - επιστρέφει στο Hocus Pocus 2 ως «Sarah Sanderson», ενώ τις μάγισσες αδελφές της υποδύονται και πάλι οι Bette Midler και Kathy Najimy.

Το Hocus Pocus 2 θα βγει στο Disney+ στις 30 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ