Η ημερομηνία που γεννηθήκατε δεν είναι τυχαία...Τι συμβολίζει ο αριθμός του πεπρωμένου σας;

Τι συμβολίζει ο αριθμός του πεπρωμένου σας σύμφωνα με την Αριθμολογία και πως προκύπτει αυτός ο αριθμός;

Οι φιλόσοφοι έχουν μελετήσει την Αριθμολογία με βάση τη μαθηματική δομή του Σύμπαντος για χιλιάδες χρόνια. Το πεπρωμένο σας, ο έρωτας, τα λεφτά, η καριέρα, η ευτυχία… αποκωδικοποιούνται διαμέσου της Αριθμολογίας. Η Αριθμολογία μπορεί να εξηγήσει τη διαδρομή που θα ακολουθήσουμε στη ζωή μας για να έχουμε πρόοδο και να αποφύγουμε την αποτυχία.

Πώς θα υπολογίσετε τον αριθμό του πεπρωμένου σας;

Το να υπολογίσετε τον αριθμό του πεπρωμένου σας είναι πολύ απλό. Ο αριθμός αυτός παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας και σας επηρεάζει με πολλούς τρόπους. Χρησιμοποιείται για να υπολογίσει τα σημαντικά γεγονότα της ζωής, να καθορίσει τις επιλογές στην ερωτική σας ζωή και τη σταδιοδρομία σας για να έχετε επιτυχία, να γνωρίσετε τους τρόπους προστασίας από τα αρνητικά γεγονότα και να προστατεύσετε τον εαυτό σας ανάλογα. Έτσι, σας δίνει πληροφορίες για πολλές πτυχές της ζωής σας.

Ο αριθμός του πεπρωμένου υπολογίζεται με βάση την ημερομηνία γέννησης, η οποία περιλαμβάνει το μήνα, το έτος και την ημέρα. Η ημερομηνία γέννησης είναι η βάση για τον υπολογισμό του αριθμού του πεπρωμένου καθώς είναι η μόνη πληροφορία που δεν μπορεί να αλλάξει ποτέ και απεικονίζει την κατάσταση των πλανητών κατά τη στιγμή της γέννησης ενός ατόμου.

Για παράδειγμα: Για ένα άτομο που γεννήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου του 1985, η διαδικασία υπολογισμού του αριθμού του πεπρωμένου έχει ως εξής:

Ημέρα γέννησης + μήνας γέννησης + έτος γέννησης = αριθμός πεπρωμένου

Ημέρα γέννησης 1 + 4 = 5

Μήνας γέννησης  1 + 2 = 3

Έτος γέννησης 1985 = 1 + 9 + 8 + 5 = 23 = 2 + 3 = 5

Ο αριθμός πεπρωμένου του ατόμου αυτού θα είναι 4 (5 + 3 + 5 = 13 = 4)

Διαβάστε παρακάτω τι αποκαλύπτει ο αριθμός του πεπρωμένου σας για τη ζωή σας, οπως αναφέρει το e-zwdia.gr:

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ 1

Έχετε διοικητικές ικανότητες και μια δημιουργική προσέγγιση στην επίλυση των προβλημάτων σας, δεν φοβάστε να αναλάβετε δράση. Έχετε ένα καλό μυαλό και την ικανότητα να το χρησιμοποιήσετε για την πρόοδό σας. Λόγω αυτών των παραγόντων, έχετε μεγάλες δυνατότητες για την απολαβή οικονομικών ανταμοιβών. Πετυχαίνετε χάρη στα ταλέντα και τις προσπάθειές σας. Είστε φιλόδοξοι και αποφασιστικοί αλλά η αυτοπεποίθηση και η αυτοδυναμία σας πρέπει να ελέγχονται, διότι μπορεί να έχετε μια ισχυρή και ανένδοτη θέληση, αφού έχετε το θάρρος της γνώμης σας. Δεν φοβάστε τη μοναξιά και θέλετε να είστε μόνοι σας. Φοβάστε τη ρουτίνα και να είστε σε μια αποτελμάτωση. Τα αρνητικά χαρακτηριστικά σας είναι ο εγωισμός και μια εγωκεντρική προσέγγιση στη ζωή. Δεν χρειάζεται να είστε υπερβολικά επιθετικοί για να εκπληρώσετε το πεπρωμένο σας. Έχετε ένα φυσικό ένστικτο να κυριαρχήσετε και να είστε το αφεντικό. Δεν χρειάζεται να καταστρέψετε προκειμένου να οδηγήσετε τους άλλους.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ 2

Ο σωστός τρόπος έκφρασής σας, σας δίνει τα εργαλεία για να λειτουργείτε πολύ καλά με τους άλλους ανθρώπους. Το πεπρωμένο σας είναι ο ρόλος του μεσολαβητή και του ειρηνοποιού. Εξαρτάστε από τους άλλους και φαίνεται να λειτουργείτε καλύτερα σε οποιαδήποτε μορφή ομαδικής δραστηριότητας. Έχετε σεμνότητα και μπορείτε να εργαστείτε άνετα, χωρίς αναγνώριση των επιτευγμάτων σας. Συχνά, οι άλλοι κλέβουν τις ιδέες σας και αυτό κάπως σας ανησυχεί. Είστε ευαίσθητοι στα συναισθήματα των άλλων και έχετε πάντα διπλωματικό χειρισμό περίπλοκων καταστάσεων. Η συνεργατικότητα, η ευγένεια και η διακριτικότητά σας, σας κάνουν εξαιρετικό διαμεσολαβητή. Ξέρετε πώς να χειριστείτε τους ανθρώπους. Τα αρνητικά χαρακτηριστικά σας είναι ότι είστε υπερευαίσθητοι και πληγώνεστε εύκολα. Πάρα πολλά αρνητικά γεγονότα στη ζωή σας μπορεί να σας κάνουν πολύ ντροπαλούς, ανασφαλείς και αβέβαιους. Μερικές φορές είστε απαθείς και κάπως αδιάφοροι για τη δουλειά και τους γύρω σας. Η ικανότητα να χειριστείτε τις λεπτομέρειες παρεμποδίζεται σε κάποιες περιπτώσεις.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ 3

Έχετε ταλέντο στην επικοινωνία, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει το γράψιμο, την ομιλία, το τραγούδι ή τη διδασκαλία. Μπορεί να έχετε ένα επάγγελμα που διασκεδάζει τους άλλους ή να είστε συγγραφείς, καθηγητές, πωλητές και συνθέτες. Έχετε έντονη φαντασία και ένα δημιουργικό ταλέντο στις τέχνες, αν και αυτά είναι πιο πιθανό να είναι κρυφά. Είστε ένα αισιόδοξο άτομο που φαίνεται στους άλλους ενθουσιασμένο από τη ζωή και τις συνθήκες διαβίωσής του. Είστε φιλικοί, αγαπητοί και κοινωνικοί και οι άνθρωποι σας συμπαθούν γιατί είστε καλοί συνομιλητές. Η ικανότητά σας να επικοινωνείτε εμπνέει τους άλλους. Ο ρόλος σας σε αυτή τη ζωή είναι να κινητοποιείτε τους γύρω σας και να τους κάνετε να σκέφτονται. Η αρνητική πλευρά σας είναι η επιπολαιότητα. Μπορεί να διασκορπίζετε την ενέργειά σας και τις δυνάμεις σας ή απλά να είστε πάρα πολύ βολικοί. Καλό θα ήταν να αποφύγετε να αναμιγνύεστε με ασήμαντα θέματα, ιδίως σε κουτσομπολιά.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ 4

Έχετε οργανωτικές ικανότητες και είστε πάντα πρόθυμοι να εργαστείτε πολλές ώρες και σκληρά για να ολοκληρώσετε ένα έργο σας. Έχετε κλίση στις τέχνες, τη μουσική και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι η επιλογή σας. Είστε άτομο που εκπληρώνει τις υποχρεώσεις του, σοβαροί, ειλικρινείς και πιστοί. Είστε πάντα έτοιμοι να βοηθήσετε και κάνετε καλή δουλειά σε ό, τι αναλαμβάνετε. Όμως, οι υποχρεώσεις που αναλαμβάνετε μπορεί να δημιουργήσουν απογοήτευση και συναισθήματα περιορισμού. Μπορεί μερικές φορές να έχετε αρνητική στάση στη ζωή και αυτό σας δημιουργεί κακή διάθεση. Αποφύγετε να είστε πάρα πολύ πεισματάρηδες, δογματικοί και σταθεροί στις απόψεις σας. Έχετε την τάση να δημιουργήσετε πολύ ισχυρές συμπάθειες και αντιπάθειες και να είστε προκατειλημμένοι για κάποια άτομα. Επίσης, θέλετε να είστε κυρίαρχοι και αυταρχικοί. Τέλος, μην είστε υπερβολικά κολλημένοι στη λεπτομέρεια και τη ρουτίνα.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ 5

Έχετε πολλά ταλέντα και ευελιξία. Μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα μαζί και καλά. Είστε καλοί στο να παρουσιάσετε τις ιδέες σας και γνωρίζετε πώς να πλησιάσετε τους ανθρώπους για να πάρετε αυτό που θέλετε. Φυσικά, αυτό σας δίνει ένα πλεονέκτημα όταν πρόκειται να συνεργαστείτε με ανθρώπους στην εργασία σας. Η δημοτικότητά σας μπορεί να σας οδηγήσει προς την επιτυχία. Σε ό, τι κάνετε, είστε έξυπνοι, αναλυτικοί και πολύ γρήγοροι. Από την αρνητική πλευρά, είστε ανήσυχοι και ανυπόμονοι, κι αυτή η στάση σας μπορεί να σας παρεμποδίσει να ασχοληθείτε με οτιδήποτε για πάρα πολύ καιρό. Μερικές φορές είστε μάλλον ασταθείς και διασκορπίζετε τις ενέργειές σας. Βάζετε πρόγραμμα στη ζωή σας και επιδιώκετε να διατηρήσετε τη ρουτίνα σας. Έχετε την τάση να αντιδράτε έντονα.  Όσο έξυπνοι κι αν είστε, έχετε την τάση να κάνετε τα ίδια λάθη ξανά και ξανά, επειδή μιλάτε χωρίς να σκέφτεστε και είστε αντιδραστικοί. Βρίσκεστε σε μια διαρκή κατάσταση συναισθηματικών και διανοητικών διακυμάνσεων.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ 6

Έχετε μια εξαιρετική αίσθηση της ευθύνης, της αγάπης και της ισορροπίας. Είστε πολύ ικανοί για να επαναφέρετε την εξισορρόπηση σε κάθε είδους δυσαρμονική κατάσταση. Είστε ένα πρόσωπο που έχει την τάση να δίνει βοήθεια σε όσους την έχουν ανάγκη. Σας αρέσει να βοηθάτε τους γέρους, τους άρρωστους ή τους μη προνομιούχους. Παρ’ όλο που μπορεί να έχετε δημιουργικές ικανότητες και καλλιτεχνικά ταλέντα, υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να αφιερώσετε τον εαυτό σας σε ένα επάγγελμα που δείχνει την ανησυχία για τη βελτίωση της ζωής των άλλων. Έχετε ένα βάθος κατανόησης που δημιουργεί συμπάθεια, ευγένεια και γενναιοδωρία. Τα αρνητικά σας χαρακτηριστικά είναι ότι είστε πολύ αυστηροί και απαιτητικοί με τον εαυτό σας. Κατά καιρούς θυσιάζετε τον εαυτό σας (ή τους αγαπημένους σας) για την ευημερία των άλλων. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να δυσκολεύεστε να διακρίνετε αν αξίζει να βοηθήσετε.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ 7

Η σκέψη, η ανάλυση, η ενδοσκόπηση και η απομόνωση σας ωθούν να εμπλακείτε σε μια αναζήτηση για τη σοφία ή τις κρυμμένες αλήθειες. Έχετε ένα καλό μυαλό, μπορείτε να αναλύετε, να κρίνετε και να διακρίνετε, και πολύ λίγα διαφεύγουν από τη δική σας παρατήρηση. Μπορείτε να γίνετε καλός δάσκαλος ή ακόμα να ασχοληθείτε με τις πνευματικές και ψυχικές εξερευνήσεις. Εκπέμπετε σε ένα μάλλον διαφορετικό μήκος κύματος από τους άλλους και πολλοί από τους φίλους σας μπορεί να μη σας ξέρουν πολύ καλά. Χρησιμοποιείτε μια λογική προσέγγιση για τα περισσότερα πράγματα που κάνετε. Οι αρνητικές πτυχές της προσωπικότητάς σας είναι ότι δεν έχετε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους. Η τάση σας να είστε ιδιαίτερα εσωστρεφείς μπορεί να σας κάνει λίγο εγωκεντρικούς. Εξαιτίας αυτού, δεν είστε πολύ ευπροσάρμοστοι και ασκείτε υπερβολική κριτική. Θέλετε πραγματικά να εργάζεστε μόνοι σας, με το δικό σας ρυθμό και το δικό σας τρόπο. Δεν δείχνετε τα συναισθήματά σας και οι άλλοι δεν μπορούν να σας κατανοήσουν πολύ καλά.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ 8

Έχετε εξαιρετικές οργανωτικές και διοικητικές ικανότητες και τη δυνατότητα για ένα ιδιαίτερο επίτευγμα ή άλλες ισχυρές θέσεις. Να περιμένετε να λάβετε οικονομική και υλική επιβράβευση στη ζωή σας. Έχετε την ικανότητα και τις δυνατότητες για τη δημιουργία ή τη λειτουργία μιας επιχείρησης με μεγάλη αποτελεσματικότητα. Παίρνετε καλές αποφάσεις όταν πρόκειται για τα χρήματα και καταλαβαίνετε πώς να συσσωρεύσετε πλούτο. Μεγάλο μέρος της επιτυχίας σας μπορεί να έρθει λόγω της ικανότητάς σας να κρίνετε το χαρακτήρα των άλλων. Είστε πολύ αξιόπιστοι και αποφασιστικοί. Τα αρνητικά χαρακτηριστικά σας είναι ότι είστε άκαμπτοι και πεισματάρηδες. Η φιλοδοξία σας μερικές φορές γίνεται μια παράλογη ανυπομονησία με μεγάλες απαιτήσεις, τόσο από τον εαυτό σας, όσο και από τους άλλους. Επιθυμείτε το κύρος και τη δύναμη. Κανένα από αυτά δεν είναι αρνητικά, εκτός κι αν φτάσετε στα άκρα. Θα πρέπει να αποφύγετε την τάση σας να εξαρτάστε από τα χρήματα εις βάρος άλλων σημαντικών πτυχών στη ζωή σας.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ 9

Θέλετε να βοηθήσετε τους άλλους και λειτουργείτε καλύτερα όταν ακολουθείτε τα συναισθήματά σας και αφήνετε τον εαυτό σας να είναι ευαίσθητος στις ανάγκες των άλλων. Κατανοείτε καλά τους ανθρώπους και έχετε τη δυνατότητα να τους εμπνεύσετε. Έχετε ανθρώπινη κατανόηση και πολλά να δώσετε στους άλλους. Είστε συμπαθητικοί, ανεκτικοί και έχετε συμπόνια. Είστε πολύ ιδεαλιστές και απογοητεύεστε από την έλλειψη τελειότητας σε αυτό τον κόσμο. Οι φιλίες, η στοργή και η αγάπη είναι εξαιρετικά σημαντικά για σας. Η αρνητική σας πλευρά είναι ότι είστε πολύ εγωιστές και εγωκεντρικοί. Αν δεν ασχοληθείτε ενεργά με μια εργασία που ωφελεί τους άλλους, μπορεί να έχετε την τάση να εκφράζετε ακριβώς τα αντίθετα χαρακτηριστικά. Ο ρόλος σας σε αυτή τη ζωή είναι να εμπλακείτε με τους άλλους ανθρώπους και τις ανάγκες τους, αλλά μπορεί να σας είναι δύσκολο να αναλάβετε αυτόν τον ρόλο. Η επιφυλακτικότητα και η έλλειψη ευαισθησίας σας, σας οδηγούν στον αντίθετο δρόμο που πρέπει να πάρετε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ