Ο Eros Ramazzotti μάγεψε στην συναυλία που έδωσε στο Ηρώδειο - Οι αγκαλιές με τον Αντώνη Ρέμο & οι stars που τον παρακολούθησαν (φωτό)

 Ο μοναδικός Eros δεν μπορεί να κρύψει την αγάπη του για την Ελλάδα.

Την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, ο αγαπημένος μας Eros Ramazzotti, έδωσε μια μοναδική συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού. 

Ο Ιταλός «τροβαδούρος» επισκέφθηκε τη χώρα μας στο πλαίσιο πέντε μαγευτικών κι ανεπανάληπτων εμφανίσεων σε σπουδαίους ιστορικούς χώρους, απαράμιλλης ομορφιάς κι ανυπέρβλητης αισθητικής σε Ευρώπη κι Ισραήλ.
 

«Επέλεξα αυτές τις συναυλίες για να γιορτάσω καλύτερα τα νέα τραγούδια που πρόκειται να κυκλοφορήσουν, συνδυάζοντας κάθε φάση αυτής της δουλειάς και παρουσιάζοντας κάθε λεπτομέρεια και απόχρωση του νέου άλμπουμ.

Σε κάθε μια από αυτές τις παραστάσεις θα γνωρίσετε ένα μικρό κομμάτι του εαυτού μου και της ιστορίας μου. Ανυπομονώ να σας συναντήσω και να σας αγκαλιάσω όλους σας εκεί έξω, γιατί πιστεύω ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσουμε όλες αυτές τις δοκιμασίες που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια. Μαζί!", είχε πει. 

Κατέβηκε από τη σκηνή και έτρεξε να αγκαλιάσει τον Αντώνη Ρέμο

 

 

Ανάμεσα στους χιλιάδες θεατές που έδωσαν το παρών, βρίσκεται και ο Αντώνης Ρέμος με την σύζυγό του Υβόννη Μπόσνιακ. Οι δυο καλλιτέχνες που στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί διατηρούν μέχρι και σήμερα μια στενή φιλία.

 

Ο Eros Ramazzotti όταν εντόπισε τον Αντώνη Ρέμο ανάμεσα στο κοινό, κατέβηκε από τη σκηνή και αφού πέρασε ανάμεσα από τους θεατές, τον πλησίασε, τον αγκάλιασε και έκατσε δίπλα του.

Την συναυλία παρακολούθησαν μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου όπως: η Ζέτα Δούκα, η Έμη Λιβανίου, η  Καίτη Βαβαλέα και η Νανά Τράντου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ