Τρεις Ελληνίδες στο Παρίσι: Σωτηροπούλου, Μπόμπα και Κορινθίου με υπέροχα σύνολα - Ποια διάσημη Ιταλίδα ήταν εκεί; (φωτό & βίντεο)

«Κορίτσια» της Calzedonia!

«Κορίτσια» της Calzedonia η Τόνια Σωτηροπούλου, η Χριστίνα Μπόμπα και η Μαρία Κορινθίου που βρέθηκαν στο Παρίσι για λογαριασμό του διάσημου brand.

Οι τρεις Ελληνίδες έδωσαν το παρών σε εκδήλωση για τη νέα συλλογή της γνωστής εταιρείας και εντυπωσίασαν με τα outfits τους.

Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε ένα πλεκτό, μίνι, γκρι φόρεμα Missoni συνδυασμένο με ένα μάυρο μακρύ σακάκι, λεπτό - επίσης μαύρο καλσόν - και γόβες.  Η ηθοποιός ολοκλήρωσε το look της με κοσμήματα του brand Lau Athens. 

Η Μαρία Κορινθίου από πλευράς της ήταν ντυμένη με ένα μάξι μαύρο φόρεμα το οποίο είχε ανοιχτή πλάτη και ένα σκίσιμο στο μπροστινό μέρος που άφηνε ακάλυπτο το καλίγραμμο πόδι της.

Photo: Instagram

Ένα λεπτό καλσόν, ψηλά γάντια,  ένα ζευγάρι γόβες και ένα στραφτερό κολιέ στο λαιμό της συμπλήρωναν την εμφάνισή της.

Τέλος η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε ένα μίνι λευκό φόρεμα με πανοφώρι και καλσόν σε ανάλογους τόνους, συνδυασμένο με ψηλές ασημένιες πλατφόρμες.

Μάλιστα η ίδια φωτογραφήθηκε μαζί με την influencer και επιχειρηματία Chiara Ferragni η οποία βρέθηκε επίσης στο Παρίσι με την Calzedonia.

Η Ιταλίδα με τους 27.9 εκατομμύρια followers στο Instagram φορούσε ένα άκρως αποκαλυπτικό σύνολο. Ειδικότερα την είδαμε με ένα δαντελένιο bodysuit - τύπου lingerie - αντίστοιχο καλσόν και μια μικροσκοπική sparkly φούστα. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ