Maisie Williams - Σοκάρει η ''Arya'' του GoT: ''Όταν ήμουν μικρό παιδί, πριν γίνω 8 ετών, είχα μία πολύ τραυματική σχέση με τον μπαμπά μου - Με κακοποιούσε''

Τι αποκάλυψε... 

Η ηθοποιός Maisie Williams μίλησε πρόσφατα για την τραυματική παιδική της σχέση με τον πατέρα της.

Σε μια πρόσφατη εμφάνισή της στο podcast "Diary of a CEO", η Williams μίλησε για τη ζωή της πριν από το "Game of Thrones" και για το πώς τα τραύματα που υπέστη σε νεαρή ηλικία συνέβαλαν στους συνεχείς αγώνες της για την ψυχική υγεία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Steven Bartlett (@steven)

 

"Εγώ, ως μικρό παιδί πριν από την ηλικία των 8 ετών, είχα μια αρκετά τραυματική σχέση με τον πατέρα μου", είπε στον οικοδεσπότη Steven Bartlett. "Και δεν θέλω να το αναλύσω πολύ, γιατί επηρεάζει τα αδέλφια μου και όλη την οικογένειά μου, αλλά αυτό πραγματικά κατανάλωσε μεγάλο μέρος της παιδικής μου ηλικίας"

Η 25χρονη σημείωσε ότι οι εμπειρίες της μεγαλώνοντας την απομάκρυναν από τα άλλα παιδιά της ηλικίας της.

"Από τότε που μπορώ να θυμηθώ τον εαυτό μου, πραγματικά δυσκολευόμουν να κοιμηθώ και νομίζω ότι πολλά από τα τραυματικά πράγματα που συνέβαιναν δεν συνειδητοποιούσα ότι ήταν λάθος", δήλωσε ο Williams.

"Αλλά ήξερα ότι κοίταζα γύρω μου τα άλλα παιδιά και έλεγα: "Γιατί δεν φαίνεται να καταλαβαίνουν αυτόν τον πόνο, τον τρόμο ή τον φόβο;". . . Πού είναι η χαρά, πότε θα έρθει για μένα;"

 

 

Η μητέρα της "δραπέτευσε" από τον πατέρα της όταν η ηθοποιός ήταν περίπου 4 μηνών, με τη Williams να λέει ότι αυτό είναι κάτι για το οποίο "μαθαίνει πολλά τελευταία"

Μόλις στα 8 της χρόνια η ηθοποιός της σειράς "The New Mutants" άρχισε να καταλαβαίνει το μέγεθος της τοξικότητας στη σχέση της με τον πατέρα της, αναφέρει το latimes

Αργότερα, η ηθοποιός θυμήθηκε ένα περιστατικό κατά το οποίο η δασκάλα του σχολείου τη ρώτησε αν πεινούσε και εκείνη απάντησε «Ναι», αφού, όπως της εξήγησε, δε συνήθιζαν να της δίνουν πρωινό να φάει.

 

 

Καθώς ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Williams είπε: «Έκαναν τις σωστές ερωτήσεις. Είχα τόσους πολλούς ανθρώπους που με αγαπούσαν και με νοιάζονταν τόσο πολύ, αλλά ποτέ δεν μου είχαν κάνει τις σωστές ερωτήσεις όπου θα μπορούσα να πω πραγματικά τι ήταν λάθος».

Μετά τον διάλογο με τη δασκάλα της, η μητέρα της Williams έφτασε στο σχολείο με τα αδέλφια της.

 

 

 

 

«Ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο γιατί εξακολουθούσα να παλεύω και να λέω: «Όχι! Αυτά τα πράγματα δεν είναι άσχημα! Προσπαθείς να με απομακρύνεις από τον μπαμπά μου και αυτό είναι λάθος!», επειδή ήμουν σαν, κατά κάποιον τρόπο να μου είχαν κάνει πλύση εγκεφάλου».

Εξέφρασε ότι ένιωσε «όλος ο κόσμος της να ανατρέπεται» εκείνη την ημέρα, τονίζοντας ότι ενώ ένιωθε ωραία που έφυγε από τον πατέρα της, ήξερε ότι ένιωθε ενάντια σε όλα όσα «ήξερε ότι ήταν αληθινά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ